Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie voor software populair!

Mkb’ers zijn volop aan het innoveren op het gebied van software. Dat blijkt wel uit de populariteit van de nieuwe VIA software subsidie. De aanvragen lopen uiteen van de ontwikkeling van een app om gezond gedrag te stimuleren tot de ontwikkeling van een nieuw toegangscontrole systeem.

In vier maanden tijd hebben inmiddels 84 mkb’ers uit Noord-Nederland gebruik gemaakt van de subsidie en is het subsidieplafond bereikt. In totaal was er een budget van € 3.000.000,- beschikbaar.

Omdat het subsidieloket officieel geopend is tot en met 31-12-2019, kunnen er nog steeds aanvragen worden ingediend. Houd er wel rekening mee dat de kans klein is dat deze nieuwe aanvragen in behandeling worden genomen. 

Subsidie voor jouw idee?

Op dit moment is nog niet bekend of er volgend jaar weer een soortgelijke subsidie beschikbaar komt. Zodra hier meer over bekend is informeren wij je via de nieuwsbrief en social media kanalen. Benieuwd naar onze andere subsidiemogelijkheden? Maak gebruik van onze subsidiewijzer.


Volg ons op 

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall