Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

hrm

Subsidie voor toekomstgericht HR-beleid Drents mkb

Vanaf 4 februari 2019 kunnen Drentse mkb-bedrijven de subsidie Human Resource mkb Drenthe aanvragen. Via deze subsidie kunnen zij hun personeelsmanagement  professionaliseren en de inzetbaarheid van medewerkers bevorderen.

Aanvragen van deze subsidie kan vanaf 4 februari tot en met 31 december 2019 bij Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten. De kosten van het project zijn minimaal 1.000 euro en per project is maximaal 10.000 euro te verkrijgen.  

Over de subsidie

Ben je Drents ondernemer, dan kun je subsidie krijgen voor extern advies bij het opstellen van een strategisch HR-beleidsplan, het volgen van een opleiding of training of het verwerven van erkenningscertificaten. Ook voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers kun je subsidie aanvragen. Denk hierbij aan het door een deskundige in kaart laten brengen van inzetbaarheid of het opstellen van een ontwikkelingsplan.
 

De provincie Drenthe wil met deze subsidieregeling mkb-bedrijven helpen een modern HR-beleid te voeren en vraag en aanbod op de Drentse arbeidsmarkt meer op elkaar af te stemmen. Door ontwikkelingen als digitalisering en robotisering is het, met oog op de toekomst, belangrijk dat Drentse werkgevers investeren in goed opgeleide vakmensen. Een toekomstbestendige arbeidsmarkt heeft een positief effect op het vestigingsklimaat en de regionale economie.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall