Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 03 april 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Subsidie voor toekomstgericht HR-beleid Drents mkb

Vanaf 4 februari 2019 kunnen Drentse mkb-bedrijven de subsidie Human Resource mkb Drenthe aanvragen. Via deze subsidie kunnen zij hun personeelsmanagement  professionaliseren en de inzetbaarheid van medewerkers bevorderen.

Aanvragen van deze subsidie kan vanaf 4 februari tot en met 31 december 2019 bij Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten. De kosten van het project zijn minimaal 1.000 euro en per project is maximaal 10.000 euro te verkrijgen.  

Over de subsidie

Ben je Drents ondernemer, dan kun je subsidie krijgen voor extern advies bij het opstellen van een strategisch HR-beleidsplan, het volgen van een opleiding of training of het verwerven van erkenningscertificaten. Ook voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers kun je subsidie aanvragen. Denk hierbij aan het door een deskundige in kaart laten brengen van inzetbaarheid of het opstellen van een ontwikkelingsplan.
 

De provincie Drenthe wil met deze subsidieregeling mkb-bedrijven helpen een modern HR-beleid te voeren en vraag en aanbod op de Drentse arbeidsmarkt meer op elkaar af te stemmen. Door ontwikkelingen als digitalisering en robotisering is het, met oog op de toekomst, belangrijk dat Drentse werkgevers investeren in goed opgeleide vakmensen. Een toekomstbestendige arbeidsmarkt heeft een positief effect op het vestigingsklimaat en de regionale economie.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall