Subsidies voor een leefbaar platteland in Drenthe en Groningen

Heb jij een idee dat bijdraagt aan het verbeteren van de leef- en werkomgeving op het Drentse en Groningse platteland? Goed nieuws! Op maandag 10 mei april is er weer LEADER-subsidie beschikbaar voor Zuidoost Drenthe en Zuidwest-Drenthe (verdeeld over Be Good en Tell It). En vanaf dinsdag 11 mei kan er subsidie aangevraagd worden voor LEADER Oost-Groningen.

De LEADER-subsidie is bedoeld voor lokale initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid op het platteland en die de lokale economie versterken. De subsidie kan oplopen tot max € 150.000,- per project voor Zuidoost-Drenthe en max € 100.000,- voor Zuidwest-Drenthe en Oost-Groningen. Subsidie aanvragen voor LEADER Zuidoost en Zuidwest Drenthe kan tot en met 25 oktober 2021 uiterlijk 17:00 uur. LEADER Oost-Groningen is een doorlopende openstelling. Een aanvraag dient, om in het daaropvolgende kwartaal beoordeeld te worden door de LAG, uiterlijk te worden ingediend op 18 mei, 31 augustus, 2 november 2021 en 24 februari 2022.

Subsidie aanvragen

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor subsidie? Kijk voor meer informatie op de subsidiepagina's:

Toekomstige subsidies

In de loop van 2021 komen er nog meer subsidies voor plattelandsontwikkeling beschikbaar. Hierover informeren wij je via de nieuwsbrief of houd de website in de gaten.

Contact

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 998 of mail naar pop3@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall