Tender Valorisatie 2022 voor grote projecten aanvragen? Hier moet je op letten

Publicatie datum:
Leestijd: 1 minuut leestijd

Ben je van plan een subsidieaanvraag voor de Tender Valorisatie 2022 in te dienen? Op dit moment kun je een aanvraag voor grote projecten indienen. Dit kan tot 12.00 uur op 29 november. Wil je weten waar je op moet letten bij het indienen van je aanvraag? Lees dan verder!

Hoe dien ik een aanvraag in?

De subsidieaanvraag dien je in via het EFRO-webportaal. Het duurt ongeveer 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de hoeveelheid projectpartners) om je aanvraag in te dienen.

Bij je subsidieaanvraag werk je de volledige projectaanvraag uit in de vorm van een projectplan. Verder vul je de (verplichte) beschikbare documenten in. Je vindt deze documenten op de aanvraagpagina van de subsidie.

Nadat je aanvraag is ingediend, kijken wij of je aanvraag compleet is. Hierbij kijken wij of je alles juist hebt ingevuld en aangeleverd. Als dit niet het geval is, kunnen wij jouw subsidieaanvraag helaas niet behandelen. Daarom is het belangrijk om alles goed en volledig aan te leveren.

Waar moet ik op letten?

Om te zorgen dat jouw aanvraag compleet is, hebben wij een aantal aandachtspunten op een rij gezet:

  • Vul alle documenten in die van toepassing zijn voor jouw project en lever ze aan. Je kunt ze vinden op de website (onder het kopje ‘Documenten’ op de aanvraagpagina). Deze documenten zijn verplicht bij het indienen van je aanvraag.
  • Lever de documenten aan volgens het format dat op de aanvraagpagina van de subsidie staat.
  • De documenten waarbij een handtekening vereist is, moeten ondertekend worden door iemand die bevoegd is om dat namens de organisatie te doen. Dit kun je aantonen door een bewijs aan te leveren waaruit blijkt dat deze persoon bevoegd is om binnen de organisatie te tekenen. Dit kan bijvoorbeeld met een KvK-uittreksel, statuten of een intern autorisatieschema.
  • Het projectplan mag uit maximaal 20 pagina’s bestaan. Dit is exclusief een voorblad en een eventuele bijlage.
  • Alle projectpartners, ook kennisinstellingen, moeten een verklaring financiële moeilijkheden aanleveren.
  • Projectpartners die tot het mkb behoren, moeten een mkb-verklaring aanleveren.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team Europese subsidies via valorisatie@snn.nl of bel 050 5224 900.

Meer informatie over de subsidie en de voorwaarden vind je op de webpagina Tender Valorisatie 2022.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.