Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Terugblikken en vooruitkijken: Europese subsidie in Noord-Nederland

Het Operationeel Programma van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (OP EFRO) heeft als doel om de economie in Noord-Nederland te versterken. In de periode 2014-2020 is voor Noord-Nederland ruim € 122 miljoen subsidie beschikbaar: € 104 miljoen vanuit Europa en € 18,8 miljoen vanuit het Rijk. Het SNN zorgt ervoor dat dit geld zo goed mogelijk verdeeld wordt.

Wat gebeurt er precies met deze Europese subsidie? En waarom is dit belangrijk? Hoeveel bedrijven zijn hier het afgelopen jaar verder mee geholpen? Hoeveel EFRO-subsidie werd er verstrekt in 2019? En welke impactvolle projecten en initiatieven worden hiermee gerealiseerd voor én door het noordelijke bedrijfsleven en kennisinstellingen? Benieuwd hoe de toekomst voor het EFRO-programma eruit ziet?

Lees en bekijk het in ons korte en beeldende EFRO jaarverslag.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall