Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

vrouw in het veld

Twee miljoen euro ligt klaar voor biologische en jonge boeren

Voor biologische en jonge boeren (tot en met 40 jaar) stelt de provincie Groningen bijna twee miljoen euro subsidie beschikbaar. Het geld is bedoeld voor investeringen die de boerenbedrijven duurzamer maken.

Jonge boeren

De regeling Jonge Landbouwers wordt opengesteld van 3 december 2018 tot 8 februari 2019. Er is in totaal 410.000 euro subsidie beschikbaar voor de jonge boeren. Zij zitten vaak krap bij kas, omdat ze hun bedrijf net hebben overgenomen of nog bezig zijn met de overname. Het geld is bedoeld om de aanschaf van moderne en duurzame installaties of machines te stimuleren.

Biologische boeren

Voor de biologische landbouw stelt de provincie Groningen een investeringsregeling open van 12 november tot en met 14 december. Voor deze regeling is in totaal 1,5 miljoen euro beschikbaar. Biologische boeren kunnen een subsidieaanvraag indienen voor bijvoorbeeld mechanische onkruidbestrijding en machines voor de teelt van hop.

 

Benieuwd of er voor jouw project ook subsidiemogelijkheden zijn? Kijk voor de investeringsregeling van de provincie Groningen op www.snn.nl/fysieke-investeringen-biologisch-groningen-2018 en voor meer POP3 subsidies op www.snn.nl/pop3. Of neem contact op met het POP3 team van het SNN via 050 5224 998.

Bron: RTV Noord

 

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall