Update derde ronde subsidie verduurzaming en verbetering Groningen

Er komt een nieuwe aanvraagronde voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €10.000. Hiervoor is voldoende geld beschikbaar. In gezamenlijkheid tussen het ministerie van EZK en het SNN wordt deze aanvraagronde voorbereid.

Binnenkort bekend wanneer de subsidie open gaat

Iedereen die voor deze subsidie in aanmerking komt, wil graag snel duidelijkheid. Na het mei reces informeert de staatssecretaris de Tweede Kamer hierover. Dat betekent dat half mei bekend wordt vanaf wanneer de subsidie aangevraagd kan worden. Het ministerie en het SNN benadrukken dat het later bekend maken van de startdatum geen gevolgen heeft voor de datum waarop de subsidie open gaat.

Voorop staat: de subsidie gaat vóór de zomervakantie van Noord-Nederland geleidelijk open. Iedereen die in aanmerking komt, heeft voldoende tijd om een aanvraag in te dienen.

Meer informatie

Zodra er meer nieuws is over de derde ronde subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen, melden wij dit via onze website en social mediakanalen. Voor de actuele en meest gestelde vragen kan je kijken op de pagina met veelgestelde vragen.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall