Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Afbeelding plattelandstontwikkeling

Veel animo voor verduurzamen landbouwbedrijven Drenthe

Vanaf begin april konden Drentenaren subsidie aanvragen voor investeringen om hun landbouwbedrijf duurzamer te maken. Dat er in Drenthe veel animo is voor verduurzaming, blijkt uit het aantal aanvragen dat de afgelopen periode is binnen gekomen. In totaal zijn er 157 aanvragen binnen gekomen en is er voor een totaalbedrag van meer dan 5 miljoen subsidie aangevraagd.


Subsidie aangevraagd?

Er is een subsidiebudget van 2 miljoen euro beschikbaar. Dit betekent dat het subsidieplafond vanwege het succes ruim is overvraagd. Er wordt daarom een notaris ingeschakeld om te bepalen wie er in aanmerking komt voor subsidie. Alle aanvragen worden door deze notaris gerangschikt. Vervolgens worden de aanvragen beoordeeld en wordt er bekeken wie er voor subsidie in aanmerking komt. Dit zal naar verwachting 22 weken duren, vanaf de datum van sluiting van het subsidieloket.


Ook jouw landbouwbedrijf verduurzamen?

Woon je in de provincie Friesland of in het Veenkoloniale gebied van Drenthe of Groningen? Ben jij werkzaam in de agrarische sector? En wil jij ook investeren in het duurzamer maken van jouw bedrijf? Goed nieuws! Hiervoor is ook subsidie beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de pagina fysieke investeringen – Fryslân 2019. Deze subsidie kun je aanvragen tot en met 14 juni.
Inwoners van het  Veenkoloniale gebied van Drenthe of Groningen kunnen vanaf 24 juni subsidie aanvragen. Houd onze website in de gaten, deze informatie komt binnenkort online.

Meer weten over de subsidies voor plattelandsontwikkeling? Kijk op www.snn.nl/pop3. Liever telefonisch contact?  Het POP3-team is telefonisch bereikbaar via 050 5224 998.

 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall