Verhoging budget Voucherregeling MKB Fryslân 2021

Ben jij ondernemer in Fryslân? Let dan op! 

Sinds begin dit jaar is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de Voucherregeling MKB Fryslân 2021. Met deze subsidie kun je een voucher ontvangen voor innovatie, bedrijfsontwikkeling of strategisch HR.

Veel ondernemers hebben al gebruik gemaakt van deze subsidie. In totaal was er voor 2021 € 900.000,- beschikbaar. Het onderdeel Strategisch HR bedroeg € 300.000 en is inmiddels overvraagd. Omdat er veel behoefte was aan dit subonderdeel, is er een nieuwe activiteit toegevoegd: strategische ondernemersontwikkeling. Hiervoor is een budget van € 70.500 beschikbaar.

Wat houdt deze activiteit in?

Het is met deze activiteit mogelijk om een verzorgde strategische ontwikkelingsopleiding te volgen waarin aspecten van strategisch ondernemerschap worden behandeld. Dit is specifiek bedoeld voor een eigenaar, DGA of MT-lid van de onderneming.

Gedurende het opleidingsprogramma is het van belang dat de deelnemers handvatten aangereikt krijgen die essentieel zijn voor het succesvol uitvoeren van hun strategische ondernemingsactiviteiten.

Subsidie

Per aanvraag is er sprake van 50% subsidie van de subsidiabele kosten waarvan er een subsidie kan worden versterkt van maximaal € 5.000.

Heb je al twee keer subsidie ontvangen voor deze regeling? Dan kun je helaas geen subsidie aanvragen voor deze nieuwe activiteit. 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze regeling en hoe je de subsidie kunt aanvragen? Kijk dan op de pagina Voucherregeling MKB Fryslân 2021. Heb je vragen over de subsidie? Neem dan direct contact op met team Kennis & Innovatie via kennis&innovatie@snn.nl of bel 050-5224908.
 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall