Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Versnel jouw innovatieve ambities met de VIA organisatie-innovatie subsidie!

Wil jij jouw innovatieve ambities versnellen? Mogelijk is de VIA organisatie-innovatie subsidie iets voor jou. Er is nog voldoende budget, maar voordat je start met je aanvraag leggen wij je graag uit waar de subsidie voor kan worden ingezet. Wij zetten daarom alle ins en outs van deze subsidie voor je op een rijtje!


Drie verschillende onderdelen

Bij het bepalen van de inhoud van het project is de markt waarin jij je begeeft leidend. Het is namelijk belangrijk dat je met jouw project inspeelt op een ontwikkeling in de markt. De VIA organisatie-innovatie subsidie bestaat uit drie onderdelen:

  • het vernieuwen van de interne organisatie;
  • het vernieuwen van het verdienmodel;
  • het ontwikkelen van nieuwe strategische samenwerkingen.


Voorbeelden uit de praktijk

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk? Per onderdeel lichten wij een voorbeeld uit van een bedrijf dat heeft ingespeeld op de ontwikkeling in de markt. Deze voorbeelden zijn algemeen bekend en hebben geen subsidie ontvangen vanuit het SNN. Download hieronder het pdf om de voorbeelden te bekijken. Heeft jouw project raakvlakken met meerdere onderdelen? Dit is geen probleem, je komt dan nog steeds voor subsidie in aanmerking.

Download alle documenten

Waarvoor krijg je subsidie?

Subsidiabele kosten zijn de kosten voor het inschakelen van een deskundige die adviseert, begeleidt en coacht. Verder staat in de subsidie aangegeven dat de implementatie van het advies ook meegenomen mag worden in het project. Aangezien een deskundige alléén mag adviseren, begeleiden en coachen, betekent dit dat de deskundige de implementatie niet zelf mag realiseren. De deskundige mag bij de implementatie enkel een adviserende, begeleidende en coachende rol vervullen.


Vragen?

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Of wil je jouw idee met ons bespreken voordat je een aanvraag indient? Dat kan! Wij denken graag met je mee. Mail naar ondernemersregelingen@snn.nl of bel (050) 5224 908.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall