Ga naar de inhoud

Het SNN-kantoor is voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 16 maart 2020
  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Versnel jouw innovatieve ambities met de VIA subsidie

Wil jij aan de slag met het versnellen van jouw innovatieve ambities? Goed nieuws! We hebben hiervoor geld voor jou beschikbaar! Vanaf maandag 4 mei is het namelijk weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor de VIA 2020.

Ruim 500 ondernemers gingen je vorig jaar al voor. Zo ook Annelies Wolters, manager bij Lode Holding: “Wij zijn heel blij met deze subsidiemogelijkheden van het SNN. De ontwikkeling van de fietsergometer is complex. Het geeft ons de mogelijkheid extra deskundig advies in te winnen. 


De VIA-subsidie bestaat uit drie onderdelen


VIA 2020 ontwikkelingsprojecten

Heb je een innovatief product, dienst of procedé voor ogen dat nieuw is voor je eigen onderneming of zelfs nieuw voor de wereld? En wil je - zoals vele ondernemers – dit idee eerst ontwikkelen voordat je het op de markt brengt? Dan is deze subsidie iets voor jou! Meer weten? Kijk op de subsidiepagina van de VIA 2020 ontwikkelingsprojecten.

VIA 2020 softwareprojecten 

Heb je een innovatief idee op het gebied van software? En wil je dit verder uitwerken? Dan is deze subsidie iets voor jou! Met deze subsidie is het mogelijk om een nieuw softwarematig product of dienst te ontwikkelen tot en met het stadium waarin het getest kan worden door eindgebruikers. Meer weten? Kijk op de subsidiepagina van de VIA 2020 softwareprojecten.

VIA 2020 organisatie-innovatie

Ben jij toekomst proof? Zie jij kansen en wil je daar slim op inspelen? Maar heb je – zoals zoveel ondernemers - niet álle kennis in huis? Met deze subsidie kun je een onafhankelijke deskundige inschakelen die jou hierbij advies, coaching en/of begeleiding biedt. Dit helpt je om verder te komen! Meer weten? Kijk op de subsidiepagina van de VIA 2020 organisatie-innovatie.


Geïnteresseerd?  

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je aan de slag met dat idee dat al maanden in je hoofd zit? Kijk voor meer informatie op bovenstaande VIA subsidiepagina’s. Wil je iemand van het SNN spreken? Ondanks dat ons kantoor gesloten is zijn wij gewoon bereikbaar. Wij werken vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voor te zetten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail direct met 050 5224908 of ondernemersregelingen@snn.nl.   

 

Wijzigingen

Wil jij weten wat er gewijzigd is ten opzichte van voorgaande jaren? Wij hebben de wijzigingen voor je op een rijtje gezet.   

Download alle documenten
Alt
Inschrijven nieuwsbrief

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall