Webinar over het Just Transition Fund gemist? Kijk het hier terug

Hoe belangrijk is de mkb-component binnen de projecten voor het Just Transition Fund (JTF)? Waarom is de gemeente Emmen aangesloten bij de regio voor het JTF? Kunnen kennisinstellingen deelnemen aan dit programma en vallen mkb-scholen hier ook onder? Een greep uit de vragen die werden gesteld tijdens het webinar ‘Subsidiemogelijkheden Just Transition Fund’. Benieuwd naar dit webinar? Lees dan verder en kijk het webinar terug op deze pagina.

Het webinar ‘Subsidiemogelijkheden Just Transition Fund’ vond plaats op donderdag 17 november en werd georganiseerd door de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe, de gemeente Emmen, Arbeidsmarkttafel Noord-Nederland en het SNN. 

Kijk het webinar terug

Tijdens het eerste deel van het programma vertelden we meer over het Just Transition Fund – het fonds voor een rechtvaardige energietransitie – in het algemeen: wat houdt het fonds in en voor welk soort projecten is het geschikt? Daarna zoomden we in op de eerste subsidiemogelijkheden en werden vragen van kijkers beantwoord. Naar verwachting kunnen belangstellenden begin 2023 voor de eerste twee subsidies aanvragen indienen. 

Kijk het webinar terug

Meer weten over het JTF?

Ga dan naar de webpagina over het Just Transition Fund. Hier vind je meer informatie over het programma JTF en de relatie tot de Regionale Innovatiestrategie voor Noord-Nederland (RIS3). Ook vind je hier meer over de eerste subsidies die opengaan en kun je verdiepende downloads lezen.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall