Webinars over kennisverspreiding in de landbouw

Er gebeurt veel rond het onderwerp kennisverspreiding in de landbouw. Regiebureau POP heeft het initiatief genomen om een drietal webinars te organiseren die in vogelvlucht een overzicht bieden van de belangrijkste ontwikkelingen.

Deze ontwikkelingen zijn nodig omdat de landbouw in Nederland voor grote uitdagingen staat en kennis nodig is om tot oplossingen te komen. Door overheden worden diverse programma’s rond kennisverspreiding opgestart, wat weer resulteert in allerlei projecten die door organisaties in de praktijk worden uitgevoerd. Op deze wijze is het de bedoeling dat de ontwikkelde kennis zo snel mogelijk verbonden wordt met de praktische kennis van boeren, tuinders en erfbetreders.

Elk webinar heeft een specifieke focus

Er zijn drie verschillende webinars.

  • 2 maart: POP3, POP3+ en toekomstig GLB
  • 16 maart: voorbeelden van provincies en EU-projecten
  • 30 maart: doorstroming naar de praktijk, hoe doe je dat?

U kunt zich aanmelden voor één, twee of alle drie de webinars. De webinars vinden telkens plaats van 13.30 tot 14.30 uur. Elk webinar heeft een ander programma. Wilt u deelnemen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Dit artikel is eerder gepubliceerd door Netwerk Platteland.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall