• (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Woning verduurzamen? Bezoek de Nieuwbouw/Verbouw Beurs XL!

Ben jij inwoner van de provincie Groningen of Drenthe? En ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor energiebesparing? Bezoek op 15, 16 en 17 november de Nieuwbouw/Verbouwbeurs XL in MartiniPlaza te Groningen. Dit weekend staat volledig in het teken van nieuw- en verbouw.  

Ook het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is aanwezig. Wij vertellen je alles over de subsidiemogelijkheden om bijvoorbeeld jouw woning (met aardbevingsschade) energiezuinig te maken.

Subsidies uitgelicht

Kom ons bezoeken op de Nieuwbouw/Verbouwbeurs XL. De volgende subsidies worden o.a. door ons uitgelicht; 

  • Subsidie Waardevermeerdering: Woon je in het aardbevingsgebied en heb je aardbevingsschade aan je (toekomstige) koophuis? Ontvang 4.000 euro subsidie voor het plaatsen van energiebesparende maatregelen.  

  • Subsidie Asbestregeling Drenthe:  Woon je in Drenthe? En heb je asbest op je dak? Ontvang een speciale lening voor het verwijderen van het asbest.  

  • Subsidie Gemeentelijke leningen eigen woning Midden-Groningen: Woon je in de gemeente Midden-Groningen? Er zijn verschillende leningen verkrijgbaar voor zowel voor starters op zoek naar een koopwoning als voor woningeigenaren die hun woning energiezuinig willen maken.  
     

Kom je langs?  

Meer weten over de Nieuwbouw/Verbouwbeurs XL? Kijk op www.nieuwbouwxl.nl. Wij zijn op alle dagen aanwezig en staan je graag te woord. Entree is gratis! 

Graag tot ziens op 15, 16 of 17 november in MartiniPlaza Groningen.

Tijden
Vrijdag 15 november 2019: 10:00 - 17:00
Zaterdag 16 november 2019: 10:00 - 17:00
Zondag 17 november 2019: 10:00 - 17:00

Locatie
MartiniPlaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen 

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall