Zo versnel je de digitalisering van jouw Drentse bedrijf

Ben jij een Drentse mkb’er en wil je jouw onderneming (meer) digitaal maken? Dat kan met de Digitaliseringsvoucher Drenthe 2022. Met deze subsidie benut je kansen voor digitalisering en versterk je de digitale weerbaarheid van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt deze subsidie aanvragen vanaf 17 mei 2022.

Met de Digitaliseringsvoucher Drenthe kun je nieuwe producten, processen en diensten voor digitalisering aanschaffen. Ook is de subsidie er ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen. Daarnaast kun je de subsidie inzetten voor het laten verbeteren van bestaande producten, diensten of processen, door digitalisering toe te passen.

Voorbeelden digitalisering

Als mkb’er kun je de subsidie bijvoorbeeld gebruiken voor het opzetten of verbeteren van een webshop of het koppelen van een webshop aan je voorraadadministratie. Ook is het mogelijk een scan voor cybersecurity te laten uitvoeren, om zo de digitale veiligheid van jouw onderneming te verbeteren. 

Voor alle mkb’ers in Drenthe

Van bedrijven in de health en lifestyle tot de culturele sector, van agrarische bedrijven tot bedrijven in de technische en maakindustrie: Drentse bedrijven uit diverse branches kunnen een aanvraag doen. Je kunt 50 procent van de kosten voor digitalisering vergoed krijgen, tot een maximum van € 3.000,-.

Meer weten of subsidie aanvragen?

Je kunt deze subsidie aanvragen vanaf 17 mei 2022 via de subsidiepagina van de Digitaliseringsvoucher Drenthe. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de subsidie. Heb je nog vragen? We helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar via 050 5224 915. Je kunt je vraag ook mailen naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall