Subsidie Digitalisering Groningen aangevraagd - en nu?

Aanvragen niet meer mogelijk.

Let op privacy

Wij hebben geen burgerservicenummers nodig. Staan deze in de gevraagde documenten? Let op privacy en verwijder de burgerservicenummers of scherm ze af voordat je de documenten met ons deelt.

Inhoudelijke beoordeling van je aanvraag

De belangstelling voor deze subsidie was groot en er is meer subsidie aangevraagd dan het beschikbare budget. Aanvragen die zijn ingediend worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Hierbij geldt dat een aanvraag compleet moet zijn. Dat betekent dat alle gevraagde documenten erbij moeten zitten. Ook moeten ze volledig ingevuld zijn.

Update 21-07-2021: Voor complete aanvragen ingediend tot en met 15 juli is subsidie beschikbaar. Deze aanvragen worden de komende periode inhoudelijk beoordeeld. Voldoet jouw aanvraag aan alle vereisten, dan krijg je subsidie.

Voor complete aanvragen ontvangen op 16 juli of daarna is het nog niet duidelijk of er genoeg subsidie beschikbaar is. Dit hangt af van de beoordeling van de eerder ingediende aanvragen. Als daar aanvragen bij zitten die niet voldoen aan de regeling, dan komen die aanvragen niet in aanmerking voor subsidie en schuift het budget door. Als er uiteindelijk op een bepaalde compleetheidsdatum meer subsidie gevraagd wordt dan wat nog beschikbaar is, zal een notaris een loting verrichten. Die bepaalt dan de volgorde waarin de complete aanvragen van die dag inhoudelijk beoordeeld worden.

 

Fases van het subsidietraject

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Als we meer informatie van je nodig hebben nemen we contact met je op. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 13 weken bericht, per mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Verordening, wet- & regelgeving

Download alle documenten

Een aantal veelgestelde vragen

  • De subsidie wordt verdeeld op volgorde van binnenkomst van de subsidieaanvragen. Dreigt het subsidieplafond op een dag te worden overschreden? Dan worden de complete aanvragen die op die dag zijn binnengekomen gerangschikt doormiddel van een loting door de notaris.

  • Jouw aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. 

Kom je er niet helemaal uit?

Kijk eens op de pagina met alle veelgestelde vragen over de subsidie Digitalisering Groningen 2021. Misschien vind je hier al het antwoord op jouw vraag.

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

Mail naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl of bel  050 - 5224 915.

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall