Subsidie Digitalisering Groningen aangevraagd - en nu?

Aanvragen niet meer mogelijk.

Meer aanvragen ingediend dan beschikbaar budget!

De belangstelling voor deze subsidie was groot en er is meer subsidie aangevraagd dan het beschikbare budget. Heb je een complete aanvraag ingediend vóór 19 juli 2021? Deze aanvragen vallen nog binnen het budget.

Voor complete aanvragen ontvangen op 19 juli 2021 is het nog niet duidelijk of er genoeg subsidie beschikbaar is. Wij beoordelen de aanvragen inhoudelijk aan de hand van de subsidievoorwaarden. Wanneer een aanvraag niet aan deze voorwaarden voldoet wordt deze afgewezen. Het budget schuift dan door naar de volgende aanvraag in rij. De notaris heeft voor de volgorde van behandeling een loting uitgevoerd.

Alle aanvragen die compleet zijn gemaakt na 19 juli 2021 of na deze datum zijn ontvangen zijn afgewezen. Voor deze aanvragen is helaas geen subsidiebudget.

Fases van het subsidietraject

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Als we meer informatie van je nodig hebben nemen we contact met je op. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 13 weken bericht, per mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Verordening, wet- & regelgeving

Download alle documenten

Een aantal veelgestelde vragen

  • De subsidie wordt verdeeld op volgorde van binnenkomst van de subsidieaanvragen. Dreigt het subsidieplafond op een dag te worden overschreden? Dan worden de complete aanvragen die op die dag zijn binnengekomen gerangschikt doormiddel van een loting door de notaris.

  • Jouw aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. 

Kom je er niet helemaal uit?

Kijk eens op de pagina met alle veelgestelde vragen over de subsidie Digitalisering Groningen 2021. Misschien vind je hier al het antwoord op jouw vraag.

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

Mail naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl of bel  050 - 5224 915.

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall