Subsidie Subsidieregeling arbeidsmarktscholing COVID-19 Fryslân 2020 aangevraagd

Aanvragen niet meer mogelijk.

Door het stimuleren van scholingsactiviteiten wil provincie Fryslân de Friese arbeidsmarkt versterken en het kennisniveau bij bestaande werkgevers en werknemers vergroten. De subsidie kan ingezet worden voor opleidingen, trainingen, seminars of cursussen. Het subsidiepercentage is 70% van de totale kosten met een maximum subsidiebijdrage van € 4.000 euro excl. BTW per aanvraag en met een minimum van € 350,- excl. BTW per aanvraag.

 

Update 07-10-2020: Let op! Het subsidieplafond van € 300.000 is bereikt. Een aanvraag indienen voor deze subsidie is niet meer mogelijk.

Nu je subsidie hebt aangevraagd wil je natuurlijk weten hoe het verder gaat? Kijk daarvoor op jouw persoonlijke account of bekijk de verschillende fases van het subsidietraject.

Fases van het subsidietraject

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Als we meer informatie van je nodig hebben nemen we contact met je op. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 8 weken bericht, per mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je persoonlijke account kun je de aanvraag intrekken.

Downloads

Download alle documenten
  • Subsidieregeling arbeidsmarktscholing COVID-19 Fryslân 2020
    0.19mb
    Download document
  • Besluit omtrent de subsidiëring van scholing (Subsidieregeling arbeidsmarktscholingCOVID-19 Fryslân 2020)
    0.44mb
    Download document

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met SNN.

We helpen je graag verder. Bellen kan op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

FRYSLAN@SNN.NL  of bel  050 - 5224 924

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall