Regeling versterking gebouwen Groningen herbeoordeling – € 13.000 aanvragen

Aanvragen mogelijk t/m 01 juli 2026

Je wilt de Regeling versterking gebouwen Groningen herbeoordeling – € 13.000 aanvragen. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie en documenten voor je aanvraag.

 1. Bekijk hieronder welke documenten en informatie je nodig hebt en zet ze ingevuld klaar op je computer.
 2. Klik hieronder op de knop 'Aanvragen' en log in met je DigiD. Log je voor de eerste keer bij het SNN in? Dan moet je een aantal gegevens invullen om een account aan te maken. Je krijgt een e-mail om je account te activeren
 3. Zoek in de lijst 'Verduurzaming en Verbetering Groningen' op en klik op aanvragen.
 4. Klik in het volgende scherm op de knop 'Regeling versterking gebouwen Groningen herbeoordeling – € 13.000'. Je start nu de aanvraag.
 5. Vul in de volgende schermen de benodigde informatie en upload de documenten.
 6. Aanvraag ingediend? Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging. Via je account kan je de behandeling van de aanvraag volgen.

Deze documenten heb je nodig voor de aanvraag

 • Een kopie van je (particulieren) bankpas of bankafschrift ter verificatie van je doorgegeven bankrekeningnummer. 

 

Een aantal veelgestelde vragen

 • Het machtigingsformulier vind u op onze website. Dit is een formulier waarmee je iemand anders kunt machtigen. Dit formulier stuurt diegene dan mee met je aanvraag voor de subsidie. Of neem hiervoor contact met ons op via vvg@snn.nl of 050 5224 924. Wij sturen je dan een formulier waarmee je iemand anders kunt machtigen.

 • Het verduurzamen van de woning betekent dat je maatregelen treft die de energielasten verlagen. Hierdoor wordt jouw woning energiezuiniger en dat is beter voor het milieu.

  Het verbeteren van de woning houdt in dat je achterstallig onderhoud oplost, zorgt voor meer wooncomfort en de woning leefbaar maakt voor de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van een cooker, het plaatsen van een nieuwe badkamer of het splitsen of samenvoegen van kamers waardoor de woning beter bij de inwonende past.

 • Nee, dit is niet mogelijk. Het subsidiebedrag wordt op jouw bankrekening gestort.

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met Team Duurzaamheid.

Kijk eens op onze pagina veelgestelde vragen Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Misschien vind je hier al antwoord op jouw vraag.

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Mail met SNN 050 5224 924

Bellen kan op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

 

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall