Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Larry van der Meulen, Innofest

“De belangrijkste reden dat start-ups het niet redden is omdat ze niet genoeg getest hebben of het wel werkt.”

Innofest - Larry van der Meulen

Project uitgelicht: Innofest

Innofest zet de festivalterreinen van acht noordelijke festivals, waaronder Oerol en Noorderzon, in als laboratoria om innovatieve producten reallife te testen. Deze tijdelijke maatschappijen vormen de perfecte testomgeving voor het testen van nieuwe producten.

Mooie voorbeelden van het afgelopen jaar zijn er genoeg! Zo is de kartonnen tent ‘Kartent’ getest op Welcome to the Village. Daarnaast is ‘Innofest Plus’ gelanceerd. Hier werkt Innofest samen met Omrin, Accenture, Microsoft en Rijkswaterstaat op het gebied van afval, energie, gedrag & tech en logistiek & mobiliteit.

Het voornaamste doel van Innofest is om de bedrijvigheid in het noorden te stimuleren. Het project is uniek omdat producten in Nederland verder niet op deze manier getest worden. Trots is Innofest op het feit dat zij binnen een jaar van experiment naar een stichting met stabiele financiering voor de komende drie jaar is gegaan. De ambitie voor dit jaar is om nieuwe partners aan Innofest te verbinden en nog meer producten te testen.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall