Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
U kunt parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Vacature - SNN - Senior adviseur financiën & control - Medewerkers in overleg

Help jij Noord-Nederland nóg mooier te maken?

Ben jij in staat complexe regelgeving te doorgronden, de kwaliteit van subsidiecontroles te waarborgen en verdere verbeteringen hierin door te voeren. Is het jouw kwaliteit om kennis over te dragen en standpunten helder over te brengen? Stel je dan aan ons voor!

Senior adviseur financiën & control (32-36 uur per week)

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsvorm van de drie noordelijke provincies en vier grote gemeenten. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. Het SNN is er trots op managementautoriteit voor het EFRO-programma van de Europese Commissie te zijn en subsidieert vanuit dit programma projecten in de periode 2014-2020. Met ruim 100 collega’s zetten we ons dagelijks in voor Noord-Nederland. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Het verder verbeteren en innoveren van de dienstverlening en bedrijfsvoering heeft voortdurende aandacht.

Wat ga je doen? 

Je bent adviseur, vraagbaak en coach voor alle collega’s die binnen SNN controles op gesubsidieerde projecten uitvoeren en de resultaten daarvan monitoren. De focus ligt hierbij op met EFRO gesubsidieerde projecten. Daarnaast ben je betrokken bij het maken van de controleaanpak, controles van complexe projecten en voer je interne controles om de kwaliteit verder te verbeteren. Namens SNN onderhoud je contacten met instanties die toezicht houden op de kwaliteit van onze uitvoering. Je bewaakt financiële processen en procedures. Daarnaast word je betrokken bij het opstellen van de jaarrekening, begroting en managementrapportages. Bij afwezigheid van de Concerncontroller ben jij zijn vervanger.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt onderdeel van team Financiën & Control en werkt nauw samen met collega’s van andere teams.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een WO-niveau en minimaal 5 jaar ervaring bij een accountantskantoor (bij voorkeur RA);
  • Je bent vaktechnisch sterk en kunt deze kennis overdragen aan je collega’s;
  • Je bent in staat om complexe regelgeving te vertalen in praktische werkinstructies voor collega’s;
  • Je hebt overtuigingskracht, je bent analytisch sterk en standvastig;
  • Je bent een stevige gesprekspartner die standpunten helder kan overbrengen;
  • Je bent je bewust van de (in)formele regels, verschillende posities, ontwikkelingen, gevoeligheden en krachtenvelden binnen de organisatie en handelt hiernaar.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende werkplek bij een organisatie met volop kansen om je verder te ontwikkelen. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een jaaraanstelling met perspectief op vast. De functie wordt ingeschaald in schaal 12, cao provincies (max € 5.352,83 voor 36 salarisuren). Naast je salaris en individueel keuzebudget (22,37%) biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een eigen SNN Academy en beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar. 

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 1 april 2019 naar Ilse Bos via sollicitatie@snn.nl.

De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 10 april 2019. De tweede ronde gesprekken vindt plaats op dinsdag 16 april 2019.

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Atze Dijkstra (Concerncontroller) via 06-520 787 96Meer informatie over het SNN vind je op de pagina Over SNN.

Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Je sollicitatiegegevens worden maximaal een jaar bewaard volgens de richtlijnen van de AVG.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall