Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Particulier

Subsidie Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering aangevraagd bij het SNN en nu?

Aanvragen niet meer mogelijk.

Wachtend op verlening, lopend of vaststelling? Hier lees je wat er met jouw subsidieaanvraag Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering gebeurt. Of ga direct naar jouw persoonlijke account om je aanvraag te bekijken. 

Fases van het subsidietraject

Wachtend op verlening

Je hebt een subsidieaanvraag ingediend bij het SNN. Wij controleren of jouw aanvraag aan de voorwaarden voldoet en compleet is. Bij ontbrekende informatie neemt het SNN contact met je op. Is de aanvraag compleet? Binnen acht weken na het indienen van de aanvraag ontvang je de toekenning per mail. De subsidie wordt binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via je persoonlijke account kun je de aanvraag intrekken.

Lopend

Er is een akkoord gegeven op je aanvraag. Je ontvangt een verleningsbeschikking met daarin het bedrag dat je aan subsidie kunt ontvangen. Binnen 12 maanden na het ontvangen van de verleningsbeschikking moeten de werkzaamheden zijn afgerond.

Vind er tussendoor een wijziging plaats of heb je besloten om toch geen gebruik te maken van de subsidie? Via waardevermeerdering@snn.nl kun je dit aan ons doorgeven.

 

Vaststelling

Binnen 12 maanden na het ontvangen van de verleningsbeschikking moeten de werkzaamheden zijn afgerond (geïnstalleerd en in gebruik. De eindafrekening dien je met de overige gevraagde bijlages in bij het SNN via je persoonlijke account. Dit is de gereedmelding van je project.

Heb je als zakelijk gerechtigde een aanvraag ingediend? Maak dan gebruik van het zakelijke declaratieformulier en stuur dit op naar het SNN.

Benodigde stukken

Waardevermeerdering 2017

afbeelding waardevermeerdering project uitgelicht
‘Mensen die schade hebben geleden, worden met de Waardevermeerdering-subsidie tegemoetgekomen en het levert een bijdrage aan een beter milieu.’
Meneer Battjes, Delfzijl
Bekijk case
.

Duurzaam wonen in Delfzijl

Op het huis van de familie Battjes in Delfzijl liggen sinds kort zonnepanelen. Ze zijn bekostigd met subsidie uit de waardevermeerderingsregeling. Eigenaar Ronald Battjes is er blij mee.

Battjes is een van de woningeigenaren in Noord-Nederland die tot nu toe subsidie heeft gekregen om zijn woning energiezuiniger te maken. Huiseigenaren met aardbevingsschade kunnen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) een bijdrage aanvragen voor verschillende energiebesparende maatregelen.

Battjes vindt het een goede regeling. “Mensen die schade hebben geleden, worden hiermee tegemoetgekomen en het levert een bijdrage aan een beter milieu.”

Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont hij in Delfzijl. Oktober vorig jaar ontdekte hij een aantal scheuren in de binnenmuren op de begane grond en de slaapkamer. “Deze schade hebben wij laten beoordelen door een expert. Het was inderdaad aardbevingsschade. Gelukkig hadden wij alleen maar schade aan de binnenkant van de woning en niet aan de buitenkant. De schade is inmiddels hersteld.”

Battjes adviseert andere woningbezitters met aardbevingsschade zeker om de woning te verduurzamen, als zij in aanmerking komen voor de subsidie. “Het aanvragen was makkelijk en het ging overzichtelijk. Ik heb de maximale subsidie van €4.000,- ontvangen.”

Eind mei zijn de zonnepanelen geplaatst op de rijtjeswoning van de familie Battjes. Op de vraag waarom hij heeft gekozen voor zonnepanelen antwoordt hij: “Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen aan duurzame energie. Zonnepanelen zijn hier een mooi voorbeeld van en zo bespaar ik ook nog eens op mijn energienota. “

Contact

Heb je een vraag? Neem contact op met Team Waardevermeerdering.

Wij kijken graag met je mee!

Mail met SNN (050) 522 4924

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall