Subsidies ondernemen in Coronatijd

Ben jij een ondernemer uit Groningen, Friesland of Drenthe? Bereid jij je voor op de 1,5-metereconomie en wil jij je bedrijf coronaproof inrichten? Of heb je dit al gedaan? Goed nieuws! Er is subsidie beschikbaar voor het toepassen van de 1,5-metermaatregelen.

Je kunt de helft van de kosten vergoed krijgen om bijvoorbeeld jouw winkel, restaurant of camping aan te passen aan de coronamaatregelen. Heb je al aanpassingen gedaan? Oók dan kun je hier nog met terugwerkende kracht subsidie voor ontvangen. De subsidiemogelijkheden verschillen per provincie. Hieronder vind je een overzicht van de subsidies die je bij het SNN kunt aanvragen.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Meer weten over deze subsidies? Bel of mail ons.

Telefoon
(050) 5224 915

E-mail
info@snn.nl

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar andere financiële ondersteuning?

Ben je op zoek naar meer informatie over andere financiële subsidies met betrekking tot ondernemen in coronatijd? Kijk dan ook op de website van de Rijksoverheid of de pagina Het coronavirus: check hier je regelingen van de Kamer van Koophandel.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall