Kabinet trekt 250 miljoen extra uit voor subsidieregeling Groningen. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Geplaatst op 14 januari 2022

Heb je vragen over de subsidie Verduurzaming & Verbetering Groningen €10.000? Bekijk onze actuele en veelgestelde vragen.

Geplaatst op 14 januari 2022
 

Communicatiemedewerker (32 - 40 uur per week)

Krijg je energie van samen Noord-Nederland op de kaart zetten, zit je boordevol ideeën en heb je een soepele pen? Stel je dan aan ons voor!

Wij zijn op zoek naar een:

Communicatiemedewerker (32 - 40 uur per week)

Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte communicatiemedewerker die onze (innovatieve) organisatie en subsidies stevig op de kaart zet. Je hebt vernieuwende ideeën over communicatie in het algemeen en de inzet van social media en online campagnes & middelen in het bijzonder. Dit combineer je met een soepele pen en de kwaliteit om complexe teksten makkelijk om te zetten in aansprekende content. Je werkzaamheden zijn voor een belangrijk deel uitvoerend van aard. Je schrijft en redigeert teksten, beheert de websites en social media kanalen en voert vormgevingsopdrachten uit. Daarnaast analyseer je statistieken om onze online activiteiten continu te verbeteren. 

De opdrachten en klussen waar je aan werkt, lopen nogal eens door elkaar maar dat is voor jou geen probleem. Je werkt georganiseerd, zelfstandig en graag met anderen samen. En je doet het natuurlijk niet alleen. Je wordt onderdeel van het Communicatieteam en trekt in het werk vaak samen op met de communicatieadviseurs. Ook werk je veel samen met collega’s van andere teams en met externe bureaus. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een HBO communicatieopleiding
 • Je zet met verrassende (online) campagnes onze organisatie en subsidies stevig op de kaart
 • je bent creatief en hebt ervaring met vormgeving (Adobe CS)
 • Je schrijft helder en pakkend, bij voorkeur ook in het Engels
 • Je hebt ervaring met Google Analytics en kennis van SEO en SEA is een pré
 • Je bent in staat om veel ‘ballen’ tegelijk in de lucht en het hoofd koel te houden
 • Je bent op je best als er samen resultaten behaald worden
 • Je bent leergierig, neemt initiatief en wil graag beter in je vak worden
 • Je kunt goed plannen en organiseren

 

Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN)

SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. 

Met ruim 140 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

  Wat bieden we jou?

  We bieden je een uitdagende werkplek bij een organisatie met volop kansen om je verder te ontwikkelen. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een jaaraanstelling dat bij goed functioneren verlengd kan worden. De functie is ingeschaald in schaal 9 cao provincies, min. € 2.818,63 en max. € 4.004,93 voor een fulltime contract (norm 1 juli 2021).  Naast je salaris en individueel keuzebudget biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar.

  Interesse?

  Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 16 januari 2022 naar Ayla de Koning via sollicitatie@snn.nl.

  De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 20 januari 2022.  Een eventueel tweede gesprek staat gepland op woensdagmiddag 26 januari 2022. Een talententest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Voor meer informatie over de vacature kun je tussen 22 en 24 december en 4 en 14 januari bellen met Floor Brenninkmeijer, teamleider Communicatie & Marketing via 06-15098078. Meer informatie over het SNN vind je op de pagina Over SNN.

  Goed om te weten: 

  • Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.
  • Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.
  • Het screenen van socialmediaprofielen kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
    
  bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall