Kabinet trekt 250 miljoen extra uit voor subsidieregeling Groningen. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Geplaatst op 14 januari 2022

Heb je vragen over de subsidie Verduurzaming & Verbetering Groningen €10.000? Bekijk onze actuele en veelgestelde vragen.

Geplaatst op 14 januari 2022
 

Managementassistent Bestuurszaken (1 fte)

Ben jij een resultaatgerichte en accurate managementassistent Bestuurszaken en heb je affiniteit met een politiek bestuurlijke werkomgeving? Hou je ervan om efficiënt en dienstverlenend te werken? Stel je dan aan ons voor!

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is op zoek naar een:

Managementassistent Bestuurszaken (1 fte)

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.

Met ruim 140 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met de bestuurs- en directiesecretaris en het team programmamanagement en biedt hen professionele secretariële ondersteuning bij de uitvoering van hun werk. Je belangrijkste taken zijn het plannen, organiseren en voorbereiden van vergaderingen van het bestuur, de deskundigencommissie en het Comité van Toezicht. Je bent bovendien verantwoordelijk voor de verslaglegging van diverse vergaderingen. 
 

Wat breng je mee?

 • je hebt minimaal een mbo-diploma en ten minste vijf jaar relevante werkervaring als directie-/bestuurssecretaresse;
 • je hebt ervaring en affiniteit met een politiek bestuurlijke werkomgeving; 
 • je bent handig met Office365, Sharepoint, iBabs, CRM en hybride vergaderen;
 • je hebt ervaring met notuleren van complexe vergaderingen;
 • je kunt je werk goed plannen en bent assertief en zorgvuldig;
 • je kunt helder en bondig schrijven en beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes; beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
 • je bent leergierig en neemt initiatief;
 • je bent bereid om af en toe ’s avonds te werken i.v.m. de dan geplande vergadering.

Wat bieden we jou? 

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een jaaraanstelling met optie tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 8 (cao provincies, min. € 2.496,78 en max. € 3.545,12 voor een fulltime aanstelling, norm 1 juli 2021). Naast je salaris en individueel keuzebudget van 22,37% biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een eigen SNN Academy en beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 9 januari 2022 naar Ilse Bos via solliciteren@snn.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagmiddag 20 januari 2022. Een talententest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Annemay Bock, te bereiken via telefoonnummer 06-14355833. Meer informatie over onze organisatie vind je op de pagina over SNN.

Goed om te weten

 • Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.
 • Goed om te weten: Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.
 • Het screenen van socialmediaprofielen kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall