Manager Subsidies (36-40 uur per week)

Wil jij je inzetten voor de ontwikkeling van Noord-Nederland? Ben jij een echte relatiemanager én krijg jij energie van het verbeteren van processen? Stel je dan aan ons voor!

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is op zoek naar een:

Manager Subsidies (36-40 uur per week)

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. 

Met ruim 125 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Word jij manager Subsidies bij het SNN?

Als manager Subsidies geef je leiding aan de teamleiders van de subsidieteams en ben je onderdeel van het Managementteam (MT). Het MT is integraal verantwoordelijk voor de organisatie. Als manager Subsidies vertaal je deze organisatiekoers met de vijf subsidieteams in concrete resultaten. Samen willen we het vinden én aanvragen van een subsidie zo eenvoudig mogelijk maken. Met de teamleiders initieer en realiseer je daarvoor de benodigde verbeteringen. Met jouw proactieve stijl van handelen en doorzettingsvermogen weet jij de dienstverlening van het SNN nog verder te professionaliseren. 

Door jouw mensgerichte stijl van leidinggeven, faciliteer en ondersteun je de veilige en open cultuur binnen het SNN. Je bouwt aan een werk- en leerklimaat waar de talenten van medewerkers optimaal tot hun recht komen en waarin zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. 

Buiten de organisatie faciliteer je het samenspel met de provincies en de samenwerking met noordelijke stakeholders. Je weet de juiste partijen te betrekken en je draagt zorg voor het vergroten van de opdrachtenportefeuille voor subsidies. 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere (Europese) subsidieprogramma’s. 
  • Je draagt zorg voor het vergroten van gedeeld eigenaarschap van de teamleiders vanuit de organisatiedoelen.
  • Je helpt mee leiderschap binnen het SNN te ontwikkelen.
  • Je weet ideeën om te zetten in resultaat en rapporteert over de voortgang in het managementteam. 
  • Je bent een echte relatiemanager zowel intern als extern.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een wo-diploma of aantoonbaar werk- en denkniveau.
  • Je hebt managementervaring waarvan bij voorkeur minimaal vijf jaar relevante ervaring in het verbeteren van processen en diensten.
  • Je hebt een gezonde dosis zelfreflectie.
  • Je hebt affiniteit met subsidies en een organisatie in verandering. 

Wat bieden we jou? 

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een contract van een jaar met optie tot een vast contract. De functie is ingeschaald in schaal 14 (cao provincies, min. € 4.917,09 max. € 7.024,42 voor een fulltime contract). Naast je salaris en individueel keuzebudget biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar. 

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je motivatie en cv uiterlijk woensdag 26 mei 2021 naar Ilse Bos, adviseur Mens & Organisatie via solliciteren@snn.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op: maandag 14 juni 2021. Een talententest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Daarnaast bestaat de optie dat er een assessment wordt ingezet tijdens deze procedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Marjan Dol, directeur SNN, op 06-31761512. Meer informatie over het SNN vind je op www.snn.nl/over-snn.

Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Goed om te weten: Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall