Meerdere projectmedewerkers subsidies (32-40 uur per week)

Wil jij je je inzetten voor een nóg mooier en sterker Noord-Nederland? Neem je graag initiatief en ben je een doorzetter? Vind jij het leuk om te werken met cijfers en het beoordelen van projecten? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Kun jij werken onder druk van deadlines en werk je graag samen in een team? Stel je dan nu aan ons voor.

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is op zoek naar

Meerdere projectmedewerkers subsidies (32-40 uur per week)

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.

Met ruim 130 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker werk je in één van de subsidieteams. In dit geval zoeken we collega’s voor het Team Europese Subsidies, verantwoordelijk voor de uitvoering van de Europese subsidieprogramma’s EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) en React EU (Herstelbijstand (corona) voor cohesie en de regio’s van Europa).

In deze functie bewaak en beoordeel je zowel inhoudelijk als financieel de voortgang van projecten waaraan Europese subsidie is verleend. Dit doe je op basis van rapportages en eindafrekeningen en door het controleren van de juistheid van ingediende declaraties en berekeningen. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en zet je in voor een goede klantrelatie. Je signaleert mogelijke risico’s en knelpunten bij projecten en denkt actief mee in oplossingen binnen de kaders van de subsidieregeling. Bij het beoordelen van de eindafrekening toets je of de afgesproken prestaties zijn behaald en kan het zijn dat je op bedrijfsbezoek gaat. Je bent een initiatiefrijke en resultaatgerichte professional met een kritische blik.  

Wat breng je mee? 

  • Minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur in een economische of financiële richting (relevante werkervaring is een pré);
  • Cijfermatig en analytisch sterk, waarbij je nauwkeurig en gestructureerd werkt; 
  • Plezier in klantcontact, waarbij je je bevindingen zowel schriftelijk als mondeling goed beargumenteerd onder woorden kunt brengen; 
  • Situaties in de juiste context kunnen plaatsen;
  • Oplossingsgericht kunnen denken binnen de kaders van de regelgeving;
  • Zelfstandig werkend, maar ook een teamspeler die waar nodig de samenwerking opzoekt;
  • Flexibel en proactief werkend met tact en overtuigingskracht;
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we jou? 

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een jaaraanstelling met optie tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 9 (cao provinciale sector norm 1-7-2020, min. € 2.735,21 en max. € 3.907,44 voor een fulltime aanstelling). Je werkt minimaal 32 uur per week. Naast je salaris en individueel keuzebudget van 22,37% biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 17 oktober 2021 a.s. naar Ayla de Koning via solliciteren@snn.nl

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21 en 22 oktober. Dinsdagmiddag 19 oktober laten we je weten of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op 26 oktober. Een talententest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Dita Leeuwerik, te bereiken via telefoonnummer 050-5224 947. Meer informatie over het SNN vind je op www.snn.nl/over-snn.

Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Goed om te weten: bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall