Kabinet trekt 250 miljoen extra uit voor subsidieregeling Groningen. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Geplaatst op 14 januari 2022

Heb je vragen over de subsidie Verduurzaming & Verbetering Groningen €10.000? Bekijk onze actuele en veelgestelde vragen.

Geplaatst op 14 januari 2022
 

Senior Adviseur Juridische Zaken (32-40 uur per week)

Wil jij je inzetten voor de ontwikkeling van Noord-Nederland? Ben jij een pragmatische en oplossingsgerichte senior adviseur Juridische Zaken en krijg jij energie van het verder helpen van collega’s? Stel je dan aan ons voor!

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is op zoek naar een:

Senior Adviseur Juridische Zaken (32-40 uur per week)

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. 

Met ruim 140 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Word jij Senior Adviseur Juridische Zaken bij het SNN?

Als senior adviseur Juridische Zaken val je onder het team Juridische Zaken dat bestaat uit twee adviseurs Juridische Zaken en een managementassistent Juridische Zaken. Je bent een aanspreekpunt voor de gehele organisatie en vindt het leuk om te sparren met collega’s om juridische vraagstukken tot een goed einde te brengen. 

Wat ga je doen?

 • Je bent secretaris van de externe commissie voor de bezwaarschriften.
 • Je vertegenwoordigt het SNN in (hoger) beroep.
 • Je fungeert als vraagbaak voor de behandelaren van subsidieaanvragen.
 • Je geeft juridisch advies bij het opstellen van subsidieregelingen.
 • Je stelt mandaatbesluiten op.
 • Je voorziet de organisatie van algemeen juridisch advies.
 • Je draagt bij aan de juridische kwaliteitszorg.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Nederlands recht.
 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in een juridische functie, bij voorkeur bij de overheid.
 • Je hebt ervaring met complexere juridische dossiers.
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht.
 • Je bent analytisch sterk en bestuurssensitief.
 • Kennis van subsidierecht, staatssteun, aanbestedingsrecht, juridische kwaliteitszorg en gemeenschappelijke regelingen is een pré.

Wat bieden we jou? 

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. Ben jij de senior adviseur Juridische Zaken die wij zoeken? Dan bieden wij jou direct een vast contract en schaal 12 (cao provincies, min. € 4.094,77 max. € 5.827,98 voor een fulltime contract). Naast je salaris en individueel keuzebudget van 22,37% biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je motivatie en cv uiterlijk zondag 9 januari 2022 naar Ilse Bos, adviseur Mens & Organisatie via solliciteren@snn.nl.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken is gepland op vrijdagochtend 21 januari 2022. Een eventueel tweede ronde staat gepland op donderdagochtend 27 januari 2022. Een talententest kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Atze Dijkstra, Concerncontroller op 06-52078796. Meer informatie over onze organisatie vind je op de pagina over SNN.

Goed om te weten

 • Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.
 • Goed om te weten: Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.
 • Het screenen van socialmediaprofielen kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall