Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Vacature - SNN - Medewerker Programmamanagement - Drie personen overleggen aan tafel

Wil jij Noord-Nederland nóg mooier maken?

Ben jij enthousiast en ambitieus en wil jij je eerste stappen zetten op het gebied van Europese subsidies en innovatiestimulering? Sta je daarnaast voor ‘vernieuwend, verrassend en verbindend’? Stel je dan nu aan ons voor!

Vacature: twee medewerkers Programmamanagement (32-36 uur per week)

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsvorm van de drie noordelijke provincies en vier grote gemeenten. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. Wij zijn een jonge, enthousiaste club. Met ruim 100 collega’s zetten we ons dagelijks in voor Noord-Nederland. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Het team

Het team Programmamanagement is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het Europese subsidieprogramma EFRO en de bovenliggende innovatiestrategie. Het team fungeert daarbij als een coördinatiepunt voor interne en externe afstemming, in de regio en (ver) daarbuiten. Intensieve contacten met andere regio’s en verantwoordelijke instanties in Den Haag en Brussel zijn daarbij noodzakelijk. Daarnaast initieert en participeert Programmamanagement in verschillende internationale initiatieven en is het binnen het SNN verantwoordelijk voor de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor.

Wat ga je doen?

Als medewerker Programmamanagement krijg je de mogelijkheid om op al deze terreinen je steentje bij te dragen en je meerwaarde te laten zien. Het kan gaan om het voorbereiden en in goede banen leiden van reguliere overleggen met de provincies en vergaderingen van onze deskundigencommissie en de verslaglegging daarvan tot bijeenkomsten met stakeholders over kansrijke nieuwe initiatieven en inspirerende events met internationale partners als Smart UP!Je krijgt de mogelijkheid input te leveren voor analyses en projectvoorstellen, altijd met innovatie en vernieuwing als ‘rode draad’. Door de breedte van het takenpakket en de vele contacten met diverse groepen stakeholders, krijg je de kans te ontdekken waar jouw echte meerwaarde ligt.

Wat breng je mee?

  • WO-niveau, bijvoorbeeld Economie, Ruimtelijke Wetenschappen of Europese studies;
  • je bent een vernieuwingsdenker en hebt affiniteit met innovatie;       
  • je bent initiatiefrijk en legt makkelijk contact;
  • je bent in staat snel tot de kern van zaken door te dringen;
  • je hebt een vlotte pen, ook in het Engels.

Wat bieden we jou?

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een jaaraanstelling met optie tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 9 (cao provincies, max. € 3.755,34 voor een fulltime aanstelling, norm 1-1-2019). Je werkt minimaal 32 uur per week. Naast je salaris en individueel keuzebudget biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een eigen SNN Academy en beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 26 mei a.s. naar Ilse Bos via sollicitatie@snn.nl. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 4 juni a.s.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Roelof Jansma, Programmamanager te bereiken via telefoonnummer 050-5224 948/ 06-13245040. Meer informatie over het SNN vind je op de pagina Over SNN.

Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Je sollicitatiegegevens worden maximaal een jaar bewaard volgens de richtlijnen van de AVG.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall