Ga naar de inhoud
 • (050) 5224 900
 • info@snn.nl
 • Leonard Springerlaan 15
  9727 KB Groningen
 

Vacature projectmedewerkers subsidies

Word je enthousiast van je dagelijks inzetten voor de ontwikkeling van Noord-Nederland? Vind jij het leuk om te werken met cijfers en projecten daarop te beoordelen? Kun jij werken onder druk van deadlines en werk je graag samen in een team? Stel je dan nu aan ons voor.

Vacature projectmedewerkers subsidies

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is op zoek naar:

4 projectmedewerkers (subsidies)

Het SNN is een samenwerkingsvorm van de drie noordelijke provincies en vier grote gemeenten. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. Wij zijn een jonge, enthousiaste en groeiende club. Met ruim 100 collega’s zetten we ons dagelijks in voor Noord-Nederland. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. 

Wat ga je doen?

Je beoordeelt zowel inhoudelijk als financieel ingediende subsidieaanvragen en bewaakt de voortgang van projecten waaraan Europese subsidie is verleend op basis van rapportages en eindafrekeningen. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het controleren van de juistheid van ingediende declaraties en berekeningen. Eventueel ga je op bedrijfsbezoek. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en zet je in voor een goede klantrelatie. Je signaleert mogelijke risico’s en knelpunten bij projecten en je ziet of dit past binnen de kaders van een subsidieregeling. Je bent een ondernemende en resultaatgerichte professional met een kritische blik.

Wat breng je mee?

 • je bent in bezit van minimaal een hbo-diploma. Bij voorkeur in een economische richting; relevante werkervaring is een pré;
 • je hebt plezier in klantcontact waarbij je je zienswijze goed beargumenteerd onder woorden kan brengen zowel schriftelijk als mondeling; 
 • je bent analytisch sterk en werkt systematisch en gestructureerd; 
 • je kunt situaties in de juiste context plaatsen
 • je kunt oplossingsgericht denken binnen de kaders van de regelgeving;
 • je werkt graag met cijfers;
 • je kunt zelfstandig werken;
 • je wil je inzetten voor het teamdoel;
 • je bent flexibel, proactief en klantgericht;
 • je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we jou?

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een jaaraanstelling met optie tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 9 (cao provincies, max. € 3.868,75 voor een fulltime aanstelling). Je werkt minimaal 32 uur per week. Naast je salaris en individueel keuzebudget biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een eigen SNN Academy en beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 23 februari 2020 a.s. naar Ayla de Koning via sollicitatie@snn.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 27 februari 2020 van 09:00 uur tot 14:00 uur. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 28 februari 2020.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Peter ten Kate, te bereiken via telefoonnummer 050-5224 900. Meer informatie over het SNN vind je op de pagina Over SNN.

Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Je sollicitatiegegevens worden maximaal een jaar bewaard volgens de richtlijnen van de AVG.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall