Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Word jij onze collega?

Word jij onze collega?

Lijkt het je interessant om je juridische blik te verbreden? En vind jij het leuk om samen met de andere commissieleden tot een onafhankelijk advies te komen? Stel je dan aan ons voor!

Het SNN is voor haar onafhankelijke bezwaarschriftencommissie op zoek naar:

2 plaatsvervangende bezwaarschriftencommissieleden

Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel. Met ruim 100 collega’s zetten we ons dagelijks in voor Noord-Nederland. Als dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Jaarlijks gaan er vanuit het SNN op grond van de subsidieregelingen duizenden beschikkingen uit. Voor een zorgvuldige beoordeling van mogelijke bezwaren heeft het SNN een onafhankelijke adviescommissie ingesteld. Deze commissie adviseert het Dagelijks Bestuur van het SNN over de afwikkeling van een bezwaar. De commissie is daarmee verantwoordelijk voor het in een advies recht doen aan zowel de bezwaren van de reclamant als het in acht nemen van de overwegingen van het SNN om bijvoorbeeld de subsidie niet of niet geheel naar wens van aanvrager te verstrekken.

Wat ga je doen

Het op een hoorzitting samen met twee andere commissieleden horen van de indieners van bezwaar; Als commissie breng je een advies uit aan het Dagelijks Bestuur van het SNN. De commissie komt ongeveer 11 keer per jaar bijeen voor een hoorzitting. Deze wordt gehouden op het kantoor van het SNN, in principe op de vrijdagochtend. De plaatsvervangende leden worden ongeveer 3 keer per jaar ingeschakeld voor een hoorzitting. De commissie wordt juridisch en administratief ondersteund door juristen van het SNN. Dit team levert ook de secretaris voor de commissie.

Wat vragen wij van jou

Je bent juridisch geschoold of hebt ruime ervaring met juridische vraagstukken in het bestuursrecht. Je hebt bij voorkeur kennis van en op zijn minst affiniteit met vraagstukken op bedrijfseconomisch en/of technisch gebied; Kennis van en ervaring met subsidierecht en/of Europees recht is een pré; Je beschikt over een kritische blik en grote betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken; Je bent betrokken bij en hebt affiniteit met de Noordelijke regio.

Voorwaarden

Leden van de commissie mogen niet werkzaam zijn bij, of deel uitmaken van het bestuur van het SNN, een van de noordelijke provincies of andere direct betrokken partijen.

Wat bieden wij

De vergoeding bedraagt € 235,- per dagdeel en een vergoeding van de reiskosten.

Interesse? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabine van der Heijden, juridisch controller van het SNN via 050-5224 900.

Wil je meer weten over het SNN en over de commissie? Kijk dan op www.snn.eu/over-snn/ Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar Ilse Bos, sollicitatie@snn.eu. Je motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk 14 februari a.s. De gesprekken vinden plaats op donderdag 22 februari a.s.

Wil jij Noord-Nederland een stukje mooier maken? Kom dan bij het SNN!

Dit ben ik!

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall