About SNN

Samen maken we Noord-Nederland nóg mooier en sterker

Wij zijn het SNN. Een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Wij stimuleren, faciliteren en verbinden mensen, ideeën en ambities die bijdragen aan de ontwikkeling van Noord-Nederland. 

Samen maken we Noord-Nederland nóg mooier en sterker

Dit doen wij iedere dag door:

  • Het verstrekken van subsidies in Noord-Nederland
  • Het behartigen van de Noord-Nederlandse belangen in Den Haag en Brussel
  • Het samenbrengen van de noordelijke bedrijven, (kennis)instellingen en overheden

Met als uiteindelijke doel om samen Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. 

Onze visie

Wij zijn een proactieve, verbindende en wendbare organisatie. Met onze subsidieprogramma's, onze lobbysuccessen en door het samenbrengen van noordelijke bedrijven, (kennis)instellingen. overheden en inwoners dragen wij bij aan waardevol leven - én creëren daarmee impact- in Noord-Nederland. De wensen en behoeften van onze klanten staan daarbij centraal, net als de ontwikkeling van onze medewerkers.

Organogram SNN

Vrouw met visie aan vergadertafel

SNN als werkgever

We bieden je een uitdagende werkplek bij een unieke organisatie. Bij het SNN willen wij het beste voor onze medewerkers. Klik op lees meer voor meer informatie.

Wat bieden we jou?

Salaris 

Je salaris hangt af van de schaal die hoort bij jouw functie. Jouw werkervaring of specifieke kennis bepalen de hoogte van het salaris binnen de voor jou geldende schaal. Zolang het maximum van je schaal nog niet hebt bereikt ontvang je ieder jaar een salarisverhoging van 3%. Het minimum-maximum bedrag wordt voor iedere schaal ieder jaar opnieuw vastgesteld in de CAO van de provincies. https://www.ipo.nl/media/4ina2u54/20221219-def-ipo-cao-provincies-2022-6.pdf

Individueel Keuze Budget (IKB)  

Een keuze budget van 22,37% van je salaris, boven op je salaris. Het IKB bestaat uit: vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bijdrage levensloopregeling en bovenwettelijke vakantiedagen. Je kunt dit zien als een persoonlijke spaarpot. Je kunt zelf kiezen waar je het aan wilt uitgeven. Zo kun je ervoor kiezen om het iedere maand uit te laten betalen. Of je kunt elke maand keuzes maken die het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Wil je het IKB gebruiken om extra vakantiedagen te kopen? Dat kan! Bij een voltijd arbeidscontract kun je maximaal 187 uur extra open.  

Verlof  

Wanneer je voltijd werkt, krijg je ieder kalenderjaar (van januari tot en met december) 144 uur basisverlof en 204 uur ATV (arbeidstijdverkorting) uur. Als je bijvoorbeeld een arbeidscontract van 36 salarisuren per week hebt. Dan bouw je 10% van de salarisuren op als ATV uren. Als je deze salarisuren en de ATV uren bij elkaar optelt, kom je op 40 uur per week uit.  

Persoonlijk ontwikkeling Budget (POB)  

Je krijgt elke 5 jaar een Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB) van € 5.000,-. Dit geef je uit aan je eigen ontwikkeling. Je kunt dit geld bijvoorbeeld gebruiken voor je opleidingskosten, coaching, workshops of bijeenkomsten. Je hoeft dit bedrag niet terug te betalen. Je ontvangt een POB bij een arbeidscontract van langer dan 6 maanden.  

Een goed pensioen  

We hopen dat je nog een tijdje bij ons blijft, maar een goed pensioen is belangrijk. Als werknemer bij het SNN bouw je automatisch pensioen op. Dit gebeurt bij het grootste pensioenfonds van Nederland, het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Het SNN betaalt voor een groot deel mee aan jouw pensioen.  

Werkomgeving 

Bij het SNN is een gezellige werksfeer. Wij stimuleren hybride werken, maar vinden het ook belangrijk dat medewerkers verbinding voelen. Ieder team heeft daarom een vaste dag in de week waarop je naar kantoor komt.   

Thuiswerkplek  

Om hybride te werken is het belangrijk om ook je thuiswerkplek goed in te richten. Je mag voor maximaal € 500,- een bureaustoel en/of bureau kopen. Daarnaast mag je voor maximaal € 75,- incl. BTW een koptelefoon of headset kopen. Naast deze vergoedingen, krijg je voor iedere thuiswerkdag een vergoeding van € 3,- netto per dag.  

ICT-faciliteiten (Informatie en Communicatie Technologie faciliteiten) 

Als werknemer van het SNN krijg je een laptop met laptoptas en een mobiele telefoon in bruikleen. Voor een werktelefoon heb je de keuze uit een Iphone of een Android toestel. Naast deze spullen kun je twee schermen, een een dockingstation, een toetsenbord en een muis in bruikleen krijgen.  

Reizen

Wij vinden het belangrijk dat wij en onze medewerkers goed zijn voor het milieu. Daarom moedigen wij onze medewerkers aan om met het openbaar vervoer naar kantoor te komen.  

  • Vervoer van huis naar kantoor met het openbaar vervoer vergoeden wij daarom met 75%. 
  • Vervoer van huis naar kantoor met de auto vergoeden wij niet. Wel kun je deze kilometers fiscaal voordelig uitruilen vanuit je IKB. Ook kun je jouw auto gratis parkeren op een van de beschikbare parkeerplaatsen achter het kantoor. Als deze bezet zijn, kun je gratis parkeren op het parkeerdek van de Martiniplaza.  
  • Reizen voor het werk, bijvoorbeeld naar een klant of evenement vergoeden wij voor zowel het OV áls met de auto wél met 100%.  

Kom je met de fiets naar kantoor? Dan heb je recht op een fietsvergoeding. Daarnaast kun je ook een (elektrische) fiets fiscaal voordelig uitruilen vanuit je IKB.  

Gezondheid 

Bij het SNN vinden we jouw gezondheid belangrijk. Om hieraan bij te dragen, staat er iedere dag vers fruit op de werkvloer. Ook is er een tafeltennistafel, een voetbaltafel en een dartbord op kantoor. Verder mag je ieder kalenderjaar een sportabonnement declareren van maximaal € 150,- euro.  

Personeelsvereniging  

Het SNN heeft een personeelsverenging die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor de organisatie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: een bierproeverij, pubquiz, padeltoernooi, suppen en het jaarlijkse sinterklaasfeest voor kinderen van onze medewerkers.   
 

Twee ondernemers juichen