Adviesregeling Groningen aangevraagd - en nu?

Aanvragen niet meer mogelijk.

De belangstelling voor deze subsidie was groot. Er is meer subsidie aangevraagd dan er budget beschikbaar is. Aanvragen die nu buiten het subsidieplafond vallen, kunnen mogelijk toch nog voor subsidie in aanmerking komen. Tijdens de inhoudelijke beoordeling van de aanvragen kan blijken dat projecten niet aan de voorwaarden van de subsidie voldoen. Hierdoor kan er budget vrijvallen voor een volgende aanvraag.

Fases van het subsidietraject

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Als we meer informatie van je nodig hebben nemen we contact met je op. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 8 weken bericht, per mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Wij stellen de subsidie direct vast. Dit betekent dat je geen verzoek tot vaststelling hoeft in te dienen. 

Een aantal veelgestelde vragen

  • De subsidie wordt verdeeld op volgorde van binnenkomst van de subsidieaanvragen. Dreigt het subsidieplafond op een dag te worden overschreden? Dan worden de complete aanvragen die op die dag zijn binnengekomen gerangschikt doormiddel van een loting door de notaris.

  • Jouw aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. 

Kom je er niet helemaal uit?

Kijk eens op de pagina met alle veelgestelde vragen over de Adviesregeling Groningen. Misschien vind je hier al het antwoord op jouw vraag.

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

Mail naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl of bel  050 - 5224 915

Verordening, wet- en regelgeving

Download alle documenten

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall