Subsidie Digitalisering Drenthe aangevraagd - en nu?

Aanvragen mogelijk t/m 31 december 2022

Beoordeling van jouw aanvraag

Het SNN controleert of jouw aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Als we meer informatie van je nodig hebben nemen we contact met je op. Is je aanvraag compleet dan ontvang je binnen 13 weken bericht, per mail. Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen 15 werkdagen op je rekening gestort.

Verordening, wet- & regelgeving

Download alle documenten

Een aantal veelgestelde vragen

  • De subsidie wordt verdeeld op volgorde van binnenkomst van de complete subsidieaanvragen. Is de aanvraag nog niet compleet? Dan geldt voor het bepalen van de onderlinge rangschikking de dag waarop de subsidieaanvraag compleet is.

    Wanneer het subsidiebudget op enig moment op raakt, dan volgt een rangschikking op volgorde van binnenkomst van complete aanvragen. Dit wordt tot op de minuut geregistreerd. De inhoudelijke controle gaat net zo lang door totdat het budget volledig is verdeeld.

  • Jouw aanvraag is compleet als alle gevraagde documenten bij de aanvraag zijn toegevoegd én deze correct en volledig zijn ingevuld en ondertekend. 

Alle veelgestelde vragen

Vragen? Kom in contact met het SNN.

Wij helpen je graag verder! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur.

Mail naar bedrijfsontwikkeling&groei@snn.nl of bel  050 - 5224 915.

 

Nieuws

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall