Energy Event – Hét evenement over energietransitie in het Noorden

Locatie:
Gasuniegebouw, Concourslaan 17, Groningen
Datum:
17 mei 2024 om 14:00 t/m 17 mei 2024 om 17:00

Green Business Challenge lanceert hét evenement over energietransitie in het Noorden voor zowel professionals als iedereen die geïnteresseerd is in de energietransitie. Meerdere sprekers, waaronder Ruud Veltenaar en een groep internationale studenten, delen op het Energy Event in het gebouw van de Gasunie hun visie op de energietransitie en inspireren.

Windmolens die groene energie benadrukken

Op 17 mei a.s. vindt van 14:00 tot 17:00 het event plaats in de PR-zaal van de Gasunie, georganiseerd door de Green Business Challenge en New Energy Coalition. De reden is tweeledig; mensen verder inspireren om te werken aan de energietransitie en innovatieve pitches krijgen een podium.

De energietransitie vraagt om innovatie, vraagt om aanpakkers en vraagt soms ook om inspiratie om verder te gaan óf zelfs te beginnen. Tijdens het Energy Event raken de bezoekers echt geïnspireerd en is er ruimte om te netwerken met andere geïnteresseerden. Hoe dat gebeurt? TED spreker Ruud Veltenaar is keynote spreker, internationale studententeams pitchen innovatieve ideeën en de koplopers binnen de noordelijke energietransitie zijn aanwezig.
Dus kom geïnspireerd raken, en maak kennis met partners van de drie noordelijke provincies, New Energy Coalition, gemeente Leeuwarden, gemeente Groningen, Gasunie, Haitjema Grondwatertechniek, NAM, Hydrogen Prospect, Rijksuniversiteit Groningen, Airport Eelde, Groningen Seaports, Taem.io, ESN, Pouw Rent en meer.

Interesse?

Kijk op deze website voor meer informatie of meld je hier aan.