Fuckup Nights x Founded in Friesland

Locatie:
Turfmarkt 11, Leeuwarden
Datum:
26 maart 2024 om 19:45 t/m 26 maart 2024 om 21:30

“Ik heb niet gefaald, ik heb gewoon 10.000 manieren gevonden die niet werken.”

Het leven loopt niet altijd zoals je hoopt. Ga je net even lekker, heb je geen rekening gehouden met die bananenschil die op je pad belandt. Op je bek gaan is normaal, goed zelfs. Want alleen door te falen zul je succesvol zijn. Tijd om dit met je fellow faalhazen te gaan delen!

De Fuckup Nights zijn ontstaan in Mexico en veroveren de hele wereld. Bijna honderd landen, 300 steden en ook wij in het noorden van ons land doen al mee. Op een avond vol missers, blunders en fails vertellen ondernemers hun grootste fuckup. Tijd om te leren van, en lachen om, elkaar dus.

Tijdens deze speciale Founded in Friesland editie van Fuckup Nights gaan we de kroeg in! Met een biertje in je hand luisteren naar de mooiste faalverhalen van drie Fuckupreneurs. Zij zijn gaan ondernemen, vielen keihard, maar stonden weer op. Kortom, een avond die je niet wilt missen.

Interesse?

Meer informatie over de bijeenkomst vind je via Fuckup Nights x Founded in Friesland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.