Gezondheidsfestival Hi!Noord

Locatie:
Gevangenismuseum, Veenhuizen
Datum:
18 september 2023 om 10:00 t/m 18 september 2023 om 16:00

Op 18 september 2023 organiseert Hi!Noord in het Gevangenismuseum in Veenhuizen het Tweede Gezondheidsfestival voor Noord-Nederland. Het thema van deze editie: Rebelleren kun je leren! Voor de beweging van zorg naar gezondheid hebben we gezondheidsrebellen nodig. 

Rebelleren kun je volgens Hi!Noord het beste leren van inspirerende voorbeelden. Mensen en organisaties die in hun denken, doen en communicatie laten zien en horen hoe je uit de bestaande kaders kunt breken. Zodat we uiteindelijk met steeds meer gezondheidsrebellen in staat zijn om de transitie van zorg naar gezondheid vorm te geven en zelfs te versnellen. Daarom bieden ze het podium aan koplopers die met hun projecten en hun rebelse manieren van gezondheidsdenken en -doen voorop lopen én anderen meekrijgen.

Sprekers 

De eerste sprekers zijn bekend en er komen de komende tijd nog veel meer bij. Wat denk je van:
Tim 'S Jongers 'Van kloof naar brug', Eva Rovers 'Zorgrechtvaardigheid: over heimelijke rebellen en burgerberaden', Kees Klomp 'De betekeniseconomie', Jessica den Outer met 'rechten voor de Natuur', Marcel Levi 'Kansen en uitdagingen voor de gezondheidszorg', Floor Milikowski over Leven in een gezonde omgeving, en nog veel meer!

Noordelijke initiatieven en projecten

Ook bieden ze het podium aan een prachtige reeks Noordelijke initiatieven en projecten, die elk op hun eigen wijze bijdragen aan de beweging van zorg naar gezondheid. En het eerste bandje is ook al geboekt: Swinder Noar Stad en andere nummers. Bovendien kun je zelfs vanaf station Assen op een speciale festivalfiets naar Veenhuizen toe!

Meld je aan

Heb je interesse? Hier vind je meer informatie over het festival en kun je je aanmelden.