GRUNN FACTOR: een nieuw initiatief voor noordelijke ondernemers

Locatie:
Groningen
Datum:
16 mei 2024 om 09:00 t/m 16 mei 2024 om 23:59

Goed en groen idee? Kom op ermee! De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan innovatieve en creatieve entrepreneurs. Mensen die probleemoplossend denken en vanuit unieke perspectieven ideeën hebben die aan een duurzame, toekomstbestendige en inclusieve maatschappij bijdragen. Ben jij recentelijk gestart met een maatschappelijk of duurzaam idee en kan je wel wat hulp gebruiken? Gemeente Groningen en Hieroo zijn op zoek naar Impact-ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

GRUNN FACTOR

Goed en Groen idee…? Kom op ermee!

De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan innovatieve en creatieve entrepreneurs. Mensen die probleemoplossend denken en vanuit unieke perspectieven ideeën hebben die aan een duurzame, toekomstbestendige en inclusieve maatschappij bijdragen.

Meld je dan aan voor de eerste GRUNN FACTOR Groningen op 16 mei 2024Je kan je aanmelden tot uiterlijk maandag 22 april 2024. Meld je aan via https://www.hieroo.nl/heb-jij-de-grunn-factor/. 

Initiatief van de toekomst?

Stel, je werkt aan een waardevol initiatief waar de toekomst van Groningen (of misschien wel de wereld) bij gebaat is. Je bent overtuigd, maar je loopt vast op de verdere realisatie. Een oerwoud aan regels, routes en procedures. Je hebt er genoeg van om van ‘het kastje naar de muur’ gestuurd te worden en wilt je initiatief laten groeien en hebt behoefte aan groeibudget en/of de juiste connecties in je netwerk. Bij de GRUNN FACTOR ben je aan het goede slagvaardige adres.

Hoe werkt het verder?

De initiatiefnemers geloven je natuurlijk graag, maar ze zijn ook realistisch. Niet ieder groen idee is een goed idee. Daarom willen ze meer van jou en je idee(ën) weten. Dus ook wat je er zelf al allemaal aan hebt gedaan om die verder vorm en inhoud te geven. Waar zoek je hulp? Met wie wil je sparren?

Door je aan te melden, word je (al dan niet) uitgenodigd voor de GRUNN FACTOR Groningen. Ze zijn dus ook eerlijk over hun eerste bevindingen. Er zijn maximaal 5 projecten die kunnen pitchen.

Uitgenodigd?

Als je wordt uitgenodigd, achten de initiatiefnemers je idee zeker kansrijk. Daar willen ze met een team van professionals meer over weten. Je krijgt dan 15 minuten om in een ‘Dragons Den-setting’ minimaal vijf experts te enthousiasmeren. Lukt dat, dan gaan ze samen met jou aan de slag. GRUNN FACTOR Groningen doet dat voor jou en jouw bijdrage aan een betere wereld. Dat is de gezamenlijke beloning!

*De GRUNN FACTOR Groningen is een initiatief van Hieroo Groningen, Gemeente Groningen en vrijwilligersinitiatief Green Dragons.