Hart voor je zaak, Hét evenement voor ondernemers met lef

Locatie:
Martini Plaza, Groningen
Datum:
14 februari 2024 om 12:15 t/m 14 februari 2024 om 17:00

Hart voor je zaak is hét evenement voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers op woensdag 14 februari 2024. Laat je inspireren door lokale ondernemers die met een goede dosis lef en hart voor de zaak durven te groeien. Kies je eigen workshop over 34 oplossingen voor personeelstekort zodat jij direct je opgedane inspiratie kunt toepassen. We pakken het groots aan, zorg dat je erbij bent!

Lamp illustreert idee

Hart voor je zaak trapt af met een lunch en ruimte om te netwerken. Na de lunch leiden onze dagvoorzitters je door de dag. Tijdens de inspiratiesessies nemen lokale ondernemers je mee in praktische voorbeelden van groei, hart voor je zaak en werknemers. Ook kunnen we sparren over de 34 oplossingen voor personeelstekort tijdens onze workshops. Er is een ruim aanbod aan inspiratiesessies en workshops, waardoor jij je persoonlijke programma kunt samenstellen. Voor nóg meer inspiratie sluiten we gezamenlijk af met onze gastspreker en ondernemer Tom Coronel.

Interesse?

Meer informatie over de bijeenkomst vind je via Hart voor je zaak, Hét evenement voor ondernemers met lef.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.