SAVE THE DATE: New Energy Forum

Locatie:
Groningen
Datum:
20 juni 2024 om 11:00 t/m 20 juni 2024 om 18:00

Kom op 20 juni 2024 naar New Energy Forum! Raak geïnspireerd, denk en praat mee, breid je netwerk uit en ontmoet bedrijven! 

De vierde editie van het New Energy Forum!

Tijdens dit gratis festival draait alles om inspirerende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie waarbij een flinke portie lef getoond wordt. Lef om risico’s te nemen en antwoorden te vinden. Tijdens dit gratis festival wordt samen het antwoord gezocht op vragen rondom ‘groen’ geld verdienen, duurzame mobiliteit, verduurzaming, een circulaire economie en het opleiden van vakmensen voor een baan in de techniek van de toekomst.

Het New Energy Forum trekt jaarlijks ongeveer 2000 deelnemers aan, waaronder studenten, academici, beleidsmedewerkers en ondernemers. De dag heeft een bomvol programma met boeiende sprekers, actuele discussies en spectaculaire demonstraties. 

Jort Kelder is dit jaar dagvoorzitter op het New Energy Forum. Keynotes en sessies worden onder andere verzorgd door:

  • Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO en praktijkhoogleraar duurzaam bankieren aan de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Arjan Postma, natuurdeskundige en de bekendste boswachter van Nederland.
  • Hajar Yagkoubi, voormalig VN-jongerenvertegenwoordiger voor Nederland.
  • Ruud Koornstra, ondernemer en Energiecommissaris van Nederland.

De organisatoren hopen samen met jou de innovaties van de toekomst vorm te geven op het New Energy Forum. Want alleen samen kunnen we de transitie laten slagen. Meld je aan en kom naar het event op het unieke terrein van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy!

Interesse?

Kijk op deze website voor updates of meld je hier aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.