Slotevent Leergang Circulaire Economie

Locatie: Suikerlaan 20, Groningen
Datum: 4 oktober 2023 om 15:30 t/m 4 oktober 2023 om 18:00

Minder grondstoffen opmaken maar zoveel mogelijk hergebruiken voor nieuwe producten, dat wil toch iedereen? Dat is – heel simpel gezegd – de basis van een circulaire economie. In 2023 moet 50 procent van onze economie circulair zijn, uiterlijk in 2050 100 procent! Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

Natuurlijk moeten we allemaal een steentje bijdragen. Door minder afval te produceren, en je spullen te repareren of ze een tweede leven te geven. Maar ook bedrijven moeten veranderen en de mensen die daar werken moeten beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om dat voor elkaar te krijgen. De circulaire economie biedt kansen voor innovatie en biedt interessante werkgelegenheid.

Leergang Circulaire Economie

Bedrijven en kennisinstellingen uit Groningen, Friesland en Drenthe organiseren daarom samen de ‘Leergang Circulaire Economie’. Hierin laten we je kennismaken met verschillende aspecten van innovatie en arbeidsmarkt in de circulaire economie in Noord Nederland en mooie voorbeelden uit bijvoorbeeld de landbouw en de industrie.

Programma

  • 15:30 Inloop
  • 16:00 Start programma
  • 17:30 Feestelijke afsluiting
  • 18:00 Einde

Meld je aan

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.