Werkplaats Netwerk Platteland

Waar
Gooiland Events (Luitgardeweg 12, 1211 NG Hilversum)
Wanneer
donderdag 8 juni 2023 om 09:00

Op donderdag 8 juni 2023 vindt de eerste Werkplaats van het Netwerk Platteland plaats. Deze werkplaats staat in het teken van de gebiedsgerichte aanpak.

Doelgroep

Geïnteresseerden vanuit de landbouwsector en andere gebruikers van het platteland, organisaties en overheden, adviseurs, onderzoekers en andere actoren op het gebied van landbouw en plattelandsontwikkeling kunnen zich aanmelden voor deelname aan de werkplaats. Deelname veronderstelt een actieve houding en bijdrage aan de werkplaats. Voor deze werkplaats wordt gezocht naar een evenwichtige mix van deelnemers.

Programma

09.00 uur  Inloop
09.30 uur  Start programma
16.30 uur  Netwerkborrel

De Werkplaats begint met een inspirerende kickstart door dagvoorzitter Suzan Klein Gebbink. Daarna ervaar je het gebiedsgericht werken en de GLB-instrumenten aan den lijve in een Atelier Gebiedsaanpak waar je in de huid kruipt van een ander. ’s Middags zijn er Werkbanken: korte, praktische workshops over het slim benutten van tien GLB-instrumenten. En we sluiten af met Het Magazijn, waar we de leerervaringen van de dag verzamelen, delen en opslaan.

Info en aanmelden

Meer informatie over het event vind je hier.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Aanmelden

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall