Grote belangstelling voor de MIT Haalbaarheid 2024

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Op dinsdag 9 april opende opnieuw de MIT Haalbaarheid voor innovatieve ondernemers in Noord-Nederland. Net als andere jaren bleek de subsidie weer erg populair. Ruim 350 ondernemers dienden een subsidieaanvraag in voor het onderzoeken van hun innovatieve idee.  

Totaal aangevraagde subsidie hoger dan de beschikbare subsidie

Voor de MIT Haalbaarheid 2024 is een bedrag van € 3.573.333 beschikbaar, maar er is op 9 april voor een totaalbedrag van € 7.142.840,20 subsidie aangevraagd. Door middel van een loting door de notaris wordt daarom de volgorde van de inhoudelijke beoordeling van de aanvragen bepaald. Op die manier krijgen alle aanvragers die op dinsdag 9 april een complete aanvraag hebben ingediend een gelijke kans.  De loting vindt vrijdag 12 april plaats. Heb je een aanvraag ingediend? Dan ontvang je hier in de week van 15 april bericht over in het eLoket.  

Wil je meer weten over de volgende stappen in het subsidieproces? 

Je vindt meer informatie op de subsidiepagina MIT Haalbaarheid 2024 onder het tabje “aangevraagd”. Ook lees je hier de uitslag van de loting terug wanneer deze bekend is.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.