Laatste kans: versnel jouw innovatieve ambities met de VIA organisatie-innovatie

Ben jij ondernemer en gevestigd en actief in Drenthe, Friesland of Groningen? Let dan goed op! Sinds mei vorig jaar is het mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de subsidie VIA organisatie-innovatie. Hiervoor is € 1.000.000 aan subsidie beschikbaar gesteld. Het is officieel mogelijk om tot en met 31 december 2021 een aanvraag in te dienen, maar let op! Het budget is bijna bereikt. Wees er dus snel bij en dien een aanvraag in nu het nog kan!

Wat kun je met deze subsidie?

Ben jij toekomst proof? Zie jij kansen en wil je daar slim op inspelen? Maar heb je – zoals zoveel ondernemers - niet álle kennis in huis? Met deze subsidie kun je een onafhankelijke deskundige inschakelen die jou hierbij advies, coaching en/of begeleiding biedt. Dit helpt je om verder te komen!

Het subsidiepercentage bedraagt 50% en het bedrag aan subsidiabele kosten bedraagt minimaal € 10.000,-. De subsidie bedraagt maximaal € 12.500,-.

Heb jij een project lopen?

Houdt dan goed de einddatum van jouw project in de gaten. Je kunt binnen 4 weken na deze datum een vaststellingsverzoek indienen met de gemaakte en betaalde kosten.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met Team Kennis & Innovatie. Wij zijn bereikbaar via: (050) 5224 908 of kennis&innovatie@snn.nl.

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall