Ontdek een economie waar afval niet bestaat tijdens de week van de Circulaire Economie

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Wil jij ook slimmer en zuiniger omgaan met grondstoffen of producten binnen jouw organisatie? Pak dan je kans tijdens de week van de Circulaire Economie om hier meer over te leren. De week van de Circulaire Economie start maandag 11 maart. Innovatieve bedrijven in het hele land laten je zien hoe het opnieuw gebruiken van producten en grondstoffen in de praktijk werkt. 

Van goed begin naar booming business

Dit keer is het thema 'Van goed begin naar booming business - circulair als de nieuwe standaard'. De gedachte hierbij is dat financiële ondersteuning helpt een grote omslag te maken, om in 2050 volledig circulair te zijn. Maar hoe doen we dat? Hoe schaal je als circulaire ondernemer sneller op, van start-up tot midden- en kleinbedrijf (mkb)? Welke steun is er? En hoe leren andere ondernemers van uw circulaire groei?

Ontdek het programma

Laat je tijdens de verschillende bijeenkomsten, webinars en evenementen inspireren, ontmoet voorlopers en krijg handvatten om zelf met circulair ondernemen aan de slag te gaan. 

Benieuwd naar het programma? Het gehele programma van de Week van de Circulaire Economie bekijk je op deweekvandecirculaireeconomie.nl. Filter op Groningen, Drenthe of Friesland voor het overzicht van evenementen bij jou in de buurt!

Kom verder met subsidie

Benieuwd welke subsidies er zijn om jouw circulaire project verder te brengen? Bekijk dan ons overzicht met zakelijke subsidies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.