Vanmiddag werken wij met onze medewerkers aan de ontwikkeling van het SNN. We zijn daarom vanaf 12.30 uur niet meer bereikbaar. Vrijdag staan we weer voor je klaar!

Geplaatst op 01 oktober 2020

Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Sluiting KEI-subsidie

Wat houdt de KEI-subsidie ook alweer in? Met deze subsidie is het mogelijk om kennis te delen of in huis te halen. Dit kan door middel van:

  • Hoogopgeleid personeel detacheren in eigen organisatie;        
  • Hoogopgeleid personeel in een andere organisatie plaatsen;
  • Een promovendus detacheren of tijdelijk in dienst nemen.

Deze subsidie sluit officieel op 30 september 2020, maar is erg populair gebleken onder noordelijke ondernemers. Maar liefst 100 ondernemers hebben namelijk een project ingediend. Het budget is dan ook overschreden. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om een aanvraag in te dienen.

Heb je nog een lopend project?

Aan het einde van het project dien je het vaststellingsverzoek (de einddeclaratie) in. Dit is mogelijk tot maximaal vier weken na de realisatietermijn van 24 maanden. Aan de hand van de kosten die zijn gemaakt tijdens het project, stelt het SNN het definitieve subsidiebedrag vast.

Meer weten? Ga dan naar de websitepagina van de KEI-subsidie onder het kopje ‘aangevraagd’.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall