Voucherregeling mkb Fryslân 2023: dien je aanvraag dit jaar nog in

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Wil jij als Friese mkb’er groeien met jouw onderneming? Door je te laten adviseren op het gebied van bedrijfsontwikkeling of strategisch HR? Of wil je advies ontvangen over jouw innovatieve idee? Misschien is de Voucherregeling mkb - Fryslân 2023 iets voor jou!  

Wat is de Voucherregeling - mkb Fryslân 2023?

Met deze subsidie kun jij jouw onderneming laten groeien op verschillende thema’s. Denk aan projecten die bijdragen aan een circulaire economie, inzetbaarheid van personeel of het digitaliseren van jouw onderneming. Sinds de eerste opening in 2018 is de regeling een groot succes. De regeling werd daarom in 2023 voor het zesde jaar opengesteld. In 2022 zijn maar liefst 330 subsidies toegekend aan ondernemers.

Wil je investeren in strategisch HR?

Dan kan deze subsidie je helpen om een adviesplan te laten opstellen (en uitvoeren) op het gebied van strategisch HR. Ben je eigenaar of directeur van een onderneming? Of ben je MT-lid? Dan kun je met deze subsidie ook een voucher aanvragen voor het volgen van een opleiding op het gebied van strategische ondernemersontwikkeling. 

Wil je subsidie aanvragen?

Dien dan uiterlijk  31 december 2023 je aanvraag in. Dit kun je doen op de subsidiepagina Voucherregeling mkb Fryslȃn 2023. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de subsidie. 

Heb je een vraag over deze subsidie? Wij helpen je graag verder!

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur. Mail naar kennis&innovatie@snn.nl of bel 050 - 5224 908.

Heb je inhoudelijke vragen op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie of strategisch HR? Dan kijkt Ynbusiness graag met je mee.