Webinar over de subsidie mkb haalbaarheidsvoucher gemist? Kijk het hier terug

Publicatie datum:
Leestijd:
1 minuut leestijd

Waarvoor is deze subsidie bedoeld? Wat levert de samenwerking met een proeftuin mij als mkb’er op? En hoe verloopt het aanvraagproces? Een greep uit de vragen die donderdagmiddag werden gesteld tijdens een geslaagd webinar over de subsidie mkb haalbaarheidsvoucher. Benieuwd naar dit webinar? Lees dan verder en kijk het webinar terug op deze pagina.

Het webinar over de subsidie mkb haalbaarheidsvoucher vond plaats op donderdag 11 Januari. Dank aan onze gastsprekers Anja van der Heide van proeftuin Health Hub Roden, ondernemer Bert van der Weide van Re-Spectrum Crematoria en Arjen Schol van YnBusiness voor hun bijdrage, ervaring en tips voor ondernemers. En natuurlijk ook aan dagvoorzitter Gijs Nillessen. 

Kijk het webinar terug

Kon je niet bij het webinar zijn? Kijk deze dan nu vooral terug op deze pagina.

 

Meer weten over de subsidie mkb haalbaarheidsvoucher?

Kijk op de subsidiepagina mkb haalbaarheidsvoucher voor alle informatie. Ook vind je hier het stappenplan mkb haalbaarheidsvoucher, met meer informatie over het subsidieproces vanuit het perspectief van de subsidieaanvrager. 

Subsidiepagina mkb haalbaarheidsvoucher

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. We versturen de SNN Nieuwsbrief twee keer per maand.