Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

Foto Pagina Europa - vrouw voor gebouw Europese Unie

Europa

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland heeft een bijzondere relatie met Europa. Noord-Nederland wil actief bijdragen aan de lange termijn doelstellingen van Europa. Samen met noordelijke bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden werkt het SNN daarom aan de verdere ontwikkeling en profilering van het Noorden in Europa.

Europese vlag

Strategie voor het Noorden

Het SNN werkt samen met de noordelijke bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden aan de ontwikkeling en profilering van Noord-Nederland in een Europees perspectief.

Foto Europa om de Hoek

Europa om de Hoek

In Nederland zijn er een heleboel verschillende projecten die financieel worden ondersteund door de diverse Europese fondsen. De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien wat er met dit geld gebeurt. Daarom organiseren we ieder jaar de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’

naar de website

Foto ClusterFy

Europese interregionale samenwerking

Het SNN werkt samen met andere Europese regio's binnen verschillende Interreg projecten. Op deze pagina vind je een overzicht van de Interreg Europe en Noordzee projecten waarbij het SNN betrokken is.

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall