Contact

  • (050) 5224 900
  • info@snn.nl
  • Leonard Springerlaan 15
    9727 KB Groningen
 

Europa

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland heeft een bijzondere relatie met Europa. Noord-Nederland wil actief bijdragen aan de lange termijn doelstellingen van Europa. Samen met noordelijke bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden werkt het SNN daarom aan de verdere ontwikkeling en profilering van het Noorden in Europa.

Europese vlag

Strategie voor het Noorden

Het SNN werkt samen met de noordelijke bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden aan de ontwikkeling en profilering van Noord-Nederland in een Europees perspectief.

Foto Europa om de Hoek

Europa om de Hoek

In Nederland zijn er een heleboel verschillende projecten die financieel worden ondersteund door de diverse Europese fondsen. De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien wat er met dit geld gebeurt. Daarom organiseren we ieder jaar de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’

naar de website

Foto ClusterFy

Europese interregionale samenwerking

Het SNN werkt samen met andere Europese regio's binnen verschillende Interreg projecten. Op deze pagina vind je een overzicht van de Interreg Europe en Noordzee projecten waarbij het SNN betrokken is.

SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall