Contactgegevens

Tel: (050) 5224 900
E-mail: info@snn.nl

Heb je vragen over onze subsidies voor particulieren?
Neem dan contact met ons op via 050 5224 924.

Bezoekadres
Leonard Springerlaan 15
9727 KB Groningen

Postadres
Postbus 779
9700 AT Groningen

Parkeren
Je kan parkeren op MartiniPlaza Parking. Hier zijn laadpalen aanwezig.

afbeelding samenwerking

Deel of haal meer kennis in huis met de KEI subsidie

De zomer is inmiddels voorbij en iedereen is weer hard aan het werk. Dit betekent dat er weer veel ontwikkeld wordt op het gebied van kennis. Wil jij kennis op het gebied van technologische-, organisatie- of marktinnovatie in huis halen of juist delen? Dan hebben wij goed nieuws! Er is namelijk nog ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor de Kennis en Innovatie (KEI) subsidie. Dus dien snel je aanvraag in vóór 31 december 2019.

Iets voor jou?

Wil je meer weten over de KEI-subsidie of deze subsidie aanvragen? Klik dan op de pagina van de KEI-subsidie die voor jou interessant is:

  • KEI 2019 Detachering: plaats een medewerker van een andere onderneming in jouw organisatie en ontvang subsidie op de loonkosten.
  • KEI 2019 Plaatsen van Personeel: plaats een medewerker uit jouw organisatie bij een andere onderneming en ontvang subsidie op de loonkosten.
  • KEI 2019 Promovendus: plaats een promovendus in een nieuwe functie en ontvang subsidie over de loon- of detacheringskosten.

Contact

Liever telefonisch contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 2440 908. Neem gerust contact met ons op!  

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall