Doe mee met het Weekend van de Wetenschap

Op 6 & 7 oktober 2018 vindt het Weekend van de Wetenschap plaats. Het Weekend van de Wetenschap is hèt landelijke evenement voor innovatie, wetenschap en technologie! Ieder jaar, tijdens het eerste weekend van oktober, openen bedrijven, onderzoekinstituten, universiteiten en musea hun deuren voor een breed publiek.

Meld je aan!

Wil jouw organisatie hier een deel van uitmaken? Meld je aan via communicatie@snn.nl en laat zien welke innovatie, wetenschap of technologie jullie in huis hebben. Er is van alles mogelijk: van proefjes, experimenten en serious games tot gastsprekers en rondleidingen.

Het is belangrijk dat de prachtige projecten de we in Noord-Nederland hebben op de kaart worden gezet. En dat we laten zien dat deze projecten mede mogelijk zijn gemaakt dankzij Europese subsidie. Het SNN is daarom aangesloten bij de organisatie van dit evenement.

Meer weten?

Doe jij mee met het Weekend van de Wetenschap, samen met vele andere organisaties in Nederland. Na aanmelding krijg je meer informatie over jouw deelname en de verdere organisatie van het evenement. Wil je nu al meer informatie? Kijk dan op www.weekendvandewetenschap.nl

Alt
Inschrijven nieuwsbrief
bulb search chat calendar compass couple file-pdf map navicon organiser person phone piggy-bank play service thumbs-up timer tractor wall